• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Problem z (LR#2)

Wyszukiwarka Forumowa:

zbaziany997

Member
Buchów
0
witam

mam lr 2# to jest jego 31 dzien, plamy zaczely sie pokazywac po 23 dniu zycia brazowe plamy i przejasnienia na lisciach nawozy zaczolem dawac 20 dniu zycia , nazwa nawozu substral magiczna siła w boxie jest 30c - 33c jak sa upaly . Nizej zapodam zdj. :spalony::spalony:

PS. pisze z blendami dla tego ze wczesniej na strobie byly jakies blendy pisze w chorobach bo w poczotkujoncy przekierowali mnie tu licze na normalne odpowiedzi , wstawilem wiecej zdjec a sa tylko 3 nie wiem o co chodzi mam nadzieje ze to wystarczy
:spalony:

E

Eszterebeszte

Guest
Na moje oko to przenawoziłeś ją, przepłucz lekko samą wodą

zbaziany997

Member
Buchów
0

Twierdzisz tak bo znasz sie na tym czy wykorzystales informacje ze jak lalem nawoz ? :)

---------- Aktualizacja posta 15:40 ---------- Czas poprzedniego posta 15:28 ----------

czytalem opakowanie od nawozow i jest napisane ze nie da rady tym przenawozic ani poprzypalac lisci , i nie leje tego za duzo. :spalony:

biolog

Active member
Buchów
0
masz za gorąco w boxie i możliwe że jest zbyt kwaśna gleba, zrób test Ph lub do*** na oko dolomitu :bongo4:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół