nasiona marihuany

Problem z nasionkami

Wyszukiwarka Forumowa:
S

Squall

Guest
Yo, mam problem. Mam ziarenka męski i żeńskie niewiem jakiej odmiany. Niewiem co mam na początku robić czy od razu zasadzić w czymś, czy jak?? Piszcie, THX

S

Sed

Guest
Squall napisał:
Yo, mam problem. Mam ziarenka męski i żeńskie niewiem jakiej odmiany. Niewiem co mam na początku robić czy od razu zasadzić w czymś, czy jak?? Piszcie, THX

Możesz je najpierw wykiełkować na wilgotnej wacie abo od razu wsadzić do ziemi.
Wybor zlależy od ciebie :wink:

G

greenlife

Guest
Mam ziarenka męski i żeńskie niewiem jakiej odmiany. Niewiem co mam na początku robić czy od razu zasadzić w czymś, czy jak?? Piszcie, THX

a niby jakim sposobem to wiesz ktore nasionka sa meskie a ktore zenskie ???

koyot

Well-known member
Weteran
Buchów
1
no przeciez pisze w gornym lewym rogu :wink: ...squall...wystarczy troszke pochodzic po forum, necie i wszystkei twoje pytania o kiłkowaniu, wysadzaniu, doniczkach itd zostana rozwiane...do wykielkwoania daj na lignine albo reczniki kuchenne nasionka miedzy dwa talerzyki i w jakeis cieple miejsce.

[ Dodano: 2005-12-09, 23:58 ]
no i oczywiscie wszytko wilgotne, najlpeij uzyc zraszacza i zraszac co 12h

cdbase

Member
Buchów
0
green raczej chodziło mu o to ze ma nie feminizowane ze tak powiem ,ale
zeczywiscie jak pierw to czytnołem to sobie cos o kolesiu pomyslałem,
a co tu wie tylko ktos kto sie nazywa ...::JA;;>>

mysle ze lepszym sposobem od koyota jest kiełkowanie w ziemi
zrób tak:
wsadz do wody mineralnej niegazowanej nasionko na 2-3h
potem zrob małym palcem dziurke na głębokośc 1-2cm
i wrzuc nasionko ,bardzo szybko kiełkuje i ta metoda jest zalecana przez bardziej i mniej znanych breederów

M

Mariusz

Guest
kupilem naisonka na allegro i wsadizlem je miedyz reczniki papierowe i od spodu igory sa przykryte talezem i nie chca kielkowac i to jest 5 nasionek czy to mozliwe ze wszystkie sa do dupy pomuzcie ..?? :(

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Mariusz napisał:
kupilem naisonka na allegro i wsadizlem je miedyz reczniki papierowe i od spodu igory sa przykryte talezem i nie chca kielkowac

a namoczyles reczniki ? :D

M

Mariusz

Guest
namoczylem byly mokre i nie chca kilekowam po 7 dniach NIC moze nasionka sa do dupy..??

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
poczekaj jeszcze tydzien jak juz nic nie bedzie to trudno.... sam sobie juz odpowiedziales :p do du** :>

M

Mariusz

Guest
ale jedna roslinka mi wyrosla taka na 3cm i teraz soti w miejscu i nie rosnie podobno musze podwyzyc ph takmi doradzil jeden koles ale czekam na pomoc profesjonalistow..!!! :D

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Nic juz z niej nie wyrosnie ;) taki z niego znawca jak z koziej dupy trąba :> mozesz poczekac ale watpie ze cos bedzie ja juz zacznie rosnac to powoli i slabo :| takze nie wyrosnie ci nic zaskakujacego z siejek tylko z nasion www.cannabis.fr.pl

M

Mariusz

Guest
kurde mowisz ze siejka nie prawdziwe nasinka no to mnie koels w **** zrobil trudno:(:(:(

Pasikonik

Well-known member
Weteran
Buchów
1
No bo wiesz dobre nasionka ze sklepu na pewno by nie byly takiej slabej jakosci ... te twoje nasionka to najwyrazniej jakies kiczowe nasionka z palenia przykro mi to moowic ale tak podejrzewam ;) nie poddawaj sie zakup jakas sensowna odmiane i hoduj :D i stosuj sie do mojego podpisu bo te gnoje potrafia pokrzyzowac wszystko

macieq

Well-known member
Buchów
2
a o jakim odczynie PH polecacie ziemie jak pod Marie ??

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół