• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Problem z nieznanym nawozem

Wyszukiwarka Forumowa:

walenrod

Member
Buchów
0
Witam was serdecznie!

Mam pytanko bo jestem akurat w niemczech na uprawie wingron i znalazlem na magazynie nieznany mi dotad nawoz mineralny (najwzrazniej slabo sie znam),
dlatego wlasnie prosze o wasza pomoc w rozgryzieniu tej sprawy.
A oto problem nawoz jest na 100 % mineralny, znajduje sie tam magnez, fosfor i inne pierwiastki ktore sluza do winogrona, nie wiem czy bede mogl tym podsypac moje krzaczki. Dodam ze wyglada to jak male rozowe i biqle kamyczki i biale kuleczki z proszku dodam ze jak sie zdusi to sie kruszal. Proisze o pomoc, z gory dziekuje.<shiza>

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
Moze sie i nadac wiekszosc roslin potrzebuje tych samych skladnikow na wegu a wiesz jak to dozowac i w jakich proporcjach rozcieczyc ?Mozesz spalic rosline jak bedzie za duze stezenie

walenrod

Member
Buchów
0
Nie mam zadnych proporcji jak tego uzywac itd, ale wiem ze sypie sie to pod roslinke i samo sie wchlania. Nie mam zamiaru sypac tego duzo, tylko narazie na probe pod jednego krzaka a jak nawoz podola to zobaczymy. Wraacajac do Twojej odpowiedzi za ktora wielkie dzieki raczej nie powinna sie nic stac jak podsypie niewielka ilosc?:salut:

walenrod

Member
Buchów
0
Aha. Dzieki wielkie tak wiec niewielka ilosc nie powinna zaszkodzic tylko pomoc tak? aa i ten nawoz nie wyglada tak jak ten na stronie ktory ty wskazales jest to nawoz ktory ma biale i rozowe kamyczki+ biale kuleczki podejrzewam ze jest to wapn ale nie jestem pewien... ;/

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół