• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

problem z oddaniem moczu po jaranku

Wyszukiwarka Forumowa:

PascalPodroznik

Well-known member
Buchów
1
siema panowie wiecie moze co to moze byc i czym spowodowane czy moze ktos tak ma jak sie ujaram w dzien wieczorem czy cos zaczyna mi sie chciec lać to mam problemy z wysiusianiem :jaraczz: haaa. nie wiem czy to przesyt thc czy co jak jestem trzezwy to nie jaram pare godzin np. od rana do poludniu jest gites

bless:spalony:

Paprykowanie

Well-known member
Buchów
0
Nie słyszałem o czymś takim. A może prostata, albo poprostu jak się u***iesz to lubisz sobie ulżyć <sex> - wtedy z laniem może być problem. :crazy:

Ale generalnie problemy ze szczaniem i ze składnią dobrze nie wróżą. - odstawiłbym jaranie na jakiś czas.

Ostatnia edycja:

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
Moze to bardziej ma podloze na tle nerwowym?:joker:

Pan Top

Well-known member
Buchów
1
szedłbym bardziej w stronę dziury czasoprzestrzennej i spowolnionego upływu czasu :)

Po prostu wydaje Ci się, że to dłużej trwa więc odpuścił bym sobie zbędne schizowanie się ;) Ja mam na przykład tak, że jak zapijam chmury browarkami to zdarza mi się zawiesić kontrolę zwieraczy w opcji "trzymaj". No i jak idę siknąć to zanim sygnał "puścić" dotrze na miejsce i wejdzie w życie to mija chwila, która po buchach wydaje się być dłuższą niż powinna.

Podstawowa sprawa to nie dokładać sobie zbędnych rzeczy na głowę ;)

D

delete

Guest
też sobie to wkręcam czasami :D to jest straszne uczucie tak jakby mięśnie były na tyle rozluźnione że nie są w stanie się spiąć na tyle żeby oddać mocz ;)

K

koczy_obry

Guest
ja zazwyczaj mam problem na tronie. a dlatego bo konopia dziala na biegunke. ;]

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół