nasiona marihuany

Problem z roślinkami

Wyszukiwarka Forumowa:

kosa3000

Member
Buchów
0
Witam
Proszę o pomoc

Zasadziłem 3x Ak47 automaty jest to ich 9 tydzień jedna z nich jest cała brązowa wyglada nie za dobrze a 2 super urosły mała dobre topy i pachną ale zaczynaja sie tez robic brązowe i nie wiem co robic ścinać juz czy czekać ?

---------- Post Zaktualizowany 10:17 ---------- Data pierwszego postu 10:09 ----------

zdjecia

Ostatnią edycję dokonał moderator:

kolter

Well-known member
Buchów
15
Roślinka z pierwszego zdjęcia do wyrzucenia bo jest spleśniała. Panny z drugiego zdjęcia jeszcze niech postoją ze 2-3 tyg. Kup coś na pleśń, pozdro.

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
17,078
Odznaki
1
Zdjęcia do forumowej galerii wrzucamy.

kosa3000

Member
Buchów
0
dzieki za info :) pozdrawiam

---------- Post Zaktualizowany 12:34 ---------- Data pierwszego postu 12:14 ----------

Własnie wyrzuciłem ta mała co jest spleśniała i zauważyłem ze topy z tej duzej tez robia sie brązowe nie wiem co robic czy nie scinac już bo zaraz to nic z tego nie bedzie :( prosze o rade

kosa3000

Member
Buchów
0
Na tych zdjęciach nie widać tych brązowych topów ale jest ich coraz wiecej i boje sie ze jak potrzymam jeszcze 2-3 tyg to cała roślina spleśnieje co radzicie ?

kosa3000

Member
Buchów
0
Umiem czytać ale to nie jest odpowiedz na moje pytanie ścinać czy czekać ?

Calak

Well-known member
Buchów
0
Po to koledzy proszą o zdjęcia, żeby na ich podstawie Ci pomóc, z takim podejściem zetnij to co masz i się ciesz

kosa3000

Member
Buchów
0
dodawałem tutaj na samym początku zdjęcia roślineK No ale jak tam trzeba to wieczorem wrzucę dzieki

kosa3000

Member
Buchów
0
Ok dzieki i sory panowie nowy jestem tutaj , wrzuciłem tam roślinkę która jest całkiem chora i ta co ma 9tygi ta chora dzisiaj wyrzuciłem ale dwie zdrowe zauważyłem tez że zaczynaja topy robic sie brązowe :( podpisałem problem z roślinkami (album dla niezarejestrowanych)

Ostatnia edycja:

Calak

Well-known member
Buchów
0
Spleśniałe topy wytnij i wyrzuć, to co zostalo powieś w przewiewnym miejscu niech wyschnie później currning w słoiku. Codziennie obserwuj czy czasem w innych miejscach niż wyciąłeś nie łapie pleśń. Na przyszłość link z galerii wklejaj chociaz bedzie szybciej :)

kosa3000

Member
Buchów
0
Ok super dzisiaj za pomoc , przytnę i jak nie bedzie wiecej pleśni to poczekam z 2-3 tyg jeszcze , jak sie stawia blanta tutaj hehe ?

kosa3000

Member
Buchów
0

dodałem dwa zdjecie czy to normalne ze topy robią sie brązowe czy tez złapały pleśń od tej małej co wyrzuciłem ... ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół