• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Problem z roslina na flo zolknace oraz usychajace koncowki lisci

Wyszukiwarka Forumowa:

PanBombka

Well-known member
Buchów
0
Problem mam rowniez z tym czarna koncowka listka;/ czy wiecie co to ?

no i wiekszy problem z ta kocowka jkaby niedorob potasu albo fosforu ??

no i zolknace koncowki lisci i usuchajace czy to przenawozenie i niedobor fosforu ?
dodam ze dostaly oprysk z siarczanu magnezu wczesniej dostawaly 3x oprysk z supervitu C ktory ma sporo makrolemenow

wiaka08

Member
Buchów
0
Podklepuje temat, mam ten sam problem. Próbowałem kurować nawozami: terra flores, bloom'em C od Atami, biohumusem, dolomitem i nic nie pomaga. Nieprzepuszczalna ziemia? Zablokowane pobieranie składników z ziemi z jakiegoś powodu? Za wysokie pH? Nie wiem już sam, proszę o pomoc, bo maluchy się wykończą ! ! !

Kwiatek_Ban

Well-known member
Buchów
0
Podklepuje temat, mam ten sam problem. Próbowałem kurować nawozami: terra flores, bloom'em C od Atami, biohumusem, dolomitem i nic nie pomaga. Nieprzepuszczalna ziemia? Zablokowane pobieranie składników z ziemi z jakiegoś powodu? Za wysokie pH? Nie wiem już sam, proszę o pomoc, bo maluchy się wykończą ! ! !

Jeżeli dałeś nawozy to czekaj. Poprawa nie nastąpi od razu. Dopiero po 2 tygodniach zobaczysz skutni nawożenia.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół