• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

problem z roslinka 5cm 2 dni wina swiatla

Wyszukiwarka Forumowa:

lams1993

New member
Buchów
0
Witam moja roslinka ma 2 dni i jej wysokosc to 5cm oswietlenie mam 4x18w 4200lm barwa 2700 prosze o pomoc:pl:

twojeairmaxy

Well-known member
Buchów
0
Ale jaki masz ten problem opisz go postaramy ci się pomóc :] . Założyłeś temat i tyle...;/

Blaberus

Active member
Buchów
0
no to raczej dobrze że się nie wyciąga ;)

poczekaj a będzie się ładniej krzaczyć - badylem nie będzie

lams1993

New member
Buchów
0
Pisze ze sie wyciaga wlasnie 5cm 2 dzien zycia do tego moj box ma 0.166m2 to maly jak na 4swietlowki nieprawdaż ? Dodam ze dopiero raz ja podlewalem .

---------- Aktualizacja posta 17:37 ---------- Czas poprzedniego posta 17:23 ----------

dodaje fotke

---------- Aktualizacja posta 17:38 ---------- Czas poprzedniego posta 17:37 ----------

https://www.forum.haszysz.com/solar...ffc7f5ec8a0&message_icon=info#cpgMessageBlock
displayimage.php
displayimage.php

czarnybyk

Active member
Buchów
0
Podsyp ją i podstaw coś pod nią żeby była bliżej lampy:) i pisz czy pomogło;)

Gumis_

Well-known member
Buchów
0
Dokładnie zrób tak jak napisał czarnybyk,lub jeżeli masz możliwość to pobaw się wysokością świetlówek tak aby były dosyć blisko roślinek.Dokładna odległość jaką powienieś mieć znajdziesz w wyszukiwarce.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół