• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

problem z wilgotoniscia

Wyszukiwarka Forumowa:

tomek220984

Active member
Buchów
0
witam moj nawilzaz wytrzymuje po napełnieniu 24g a ja chce wyjechac na jakies 4-5 dni nie wiem co ma teraz zrobic

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
tacki, ręczniczki, dobrze podlać roślinki... też zależy na jakim etapie masz roślinki.

biedroneczka

Well-known member
Buchów
2
no to wybrałeś sobie dość ch***wy moment na wyjazd. popróbuj z tymi tackami i ręcznikami. nawilżacz możesz przecież podpiąć pod wyłącznik automatyczny i sobie go zaprogramować by ci chodził tylko co jakiś czas...

tomek220984

Active member
Buchów
0
no to wybrałeś sobie dość ch***wy moment na wyjazd. popróbuj z tymi tackami i ręcznikami. nawilżacz możesz przecież podpiąć pod wyłącznik automatyczny i sobie go zaprogramować by ci chodził tylko co jakiś czas...

a polec mi jakies wyłacznik automatyczny ale ne drogi a dobry

---------- Post added 21-08-2012 at 11:20 ---------- Previous post was 17-08-2012 at 16:37 ----------

witam mam taki problem ze nie moge naswietlac AF 20/4 tylko max 14/8 zdaje sobie sprawe ze dłuzej bedą dłuzej dochodzic ale czy duzo strace na plonie?moj zjomek w tym roku AK47 pod polskim niebem i wyszło mu po 40g z kkazdego. a sorki nie chcialem zakładac nowego posta dzieki

---------- Post added at 11:22 ---------- Previous post was at 11:20 ----------

---------- Post added 21-08-2012 at 11:20 ---------- Previous post was 17-08-2012 at 16:37 ----------

witam mam taki problem ze nie moge naswietlac AF 20/4 tylko max 14/8 zdaje sobie sprawe ze dłuzej bedą dłuzej dochodzic ale czy duzo strace na plonie?moj zjomek w tym roku AK47 pod polskim niebem i wyszło mu po 40g z kkazdego. a sorki nie chcialem zakładac nowego posta dzieki

sory 14/10:lol3:

---------- Post added at 13:11 ---------- Previous post was at 11:22 ----------

nikt nie wie

abex

Well-known member
Buchów
0
tacki, ręczniczki, dobrze podlać roślinki... też zależy na jakim etapie masz roślinki.

Jak zostawisz bardzo mokre ręczniki, to mogą ci zgnić.

U mnie jak zostawię na noc, to rano czasami śmierdzą, widziałem takie szklane kulki z rurką, które wsadza się w ziemie, i powoli wodę wypuszczają, ale nie wiem na ile to może się tu przydać.

Ja na początku podlewałem kwiatki co 4 dni, ale mam od początku doniczki 13l, więc może to jest jakaś opcja.

Mam pomysl

Member
Buchów
0
Dozownik wody do podlewania kwiatów. Sprawdzałeś? Kosztuje grosze a powinno wszystko być ok:)

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4

Idz do :

Obi, CASTORAMY lub lerua do 15 zł kupisz, sa na działach elektrycznych. mam dwa różne z takich za 9 i chyba 17 zł, wszystko działa git - bez żadnej elektroniki... .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół