akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Problem!!!

Wyszukiwarka Forumowa:

131kasztan

Member
Buchów
18
@131kasztan zgłoś się

Misja zakończona powodzeniem?
Zglaszam się
Jak to sie mówi człowiek się uczy na błędach.
Od początku ostatni raz na spocie byłem w poniedziałek nie byłem tak często to widziałem że od wtorku to dzisiaj trochę popadało ide na spota, wkładam palec to ziemi a tam wszystko suche jak na saharze mowie sobie no japie****e z***ałem, automat po 3 dniach nie wyszedł jeszcze i widze jakies dziury w ziemi mysle sobie moze turkuc albo jakis ptak wiec moze nie ma juz nasionka więc w gorącej wodzie kompany przeszukuje ziemie nasionko jest lekko je ciagne i nie chce wyjsc czyli korzeń się rozrósł i teraz pytanie czy możliwe że automat nie wyrósł bo spot nie jest w jakimś idealnym miejscu i nie ma za dużo słońca czy dlatego że było sucho mimo że podlewałem w poniedziałek + pogoda się z***ała bo coraz zimniej jest.
Podsumowując z***ałem ale przynajmniej w przyszłości nie popełnie tego samego błędu.
Pojade jeszcze w niedziele bo dzisiaj polałem humusem i może wyrośnie a jak nie to to ***ne easy sative ona chyba da rade

narratorjack

Well-known member
Buchów
234
Odznaki
1
automat po 3 dniach nie wyszedł jeszcze i widze jakies dziury w ziemi
Wyjdzie jak będzie uważała że jest na to gotowa, oraz musi mieć wilgotne podłoże. Dlatego najlepiej to się kiełkuje i do małej doniczki na parapet daje i na spocie przesadza już 12-14 dniowe dziewczyny.

Himars

Well-known member
Buchów
87
Kasztan, nic z tego nie będzie nawet easy sativa nie wykiełkuje. Musisz ta operacje przeprowadzić należycie czyli najlepiej w domu i później przynieś mała sadzonke na spot. Dziwię się że ludzie na takim etapie mają już problemy🙂

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
10,166
Odznaki
12
Już po robicie
W jednym 60 day grapefruit w drugim GMO
widząc taką saharę dookoła nie wsadziłbym tam nawet 14 dniowej sadzonki a co dopiero pestkę...Przecież ta sucha ziemia musiała zabrać wilgoć...

Chłopaki dobrze Ci mówią - najpierw wykiełkuj a potem desantuj na spota. I zadbaj jakoś o tą ziemię bo wygląda jakbyś wcale jej nie przygotowywał wcześniej

Himars

Well-known member
Buchów
87
Zobacz kasztanek na moje zdiecie banerowe. Takie możesz już spokojnie desantowac na spota i głowa spokojna.

PiekneChwile

Well-known member
Buchów
116
Nasiona kup najtańsze i 5x tyle co myślisz że potrzeba albo i więcej
Zeppsuć mozna jak w final destination na 100 sposobów ;)
Takie początki, normalna rzecz

Amator botaniki

Well-known member
Buchów
97
No ja na out to bym kiełkował tak chwilę przed majówką i do gleby po zimnej Zośce, czyli 15 maja, ale teraz anomalie pogodowe to normalka, więc po ostatnim przymrozku. Najlepiej małego boxa mieć i tam planty startować. Nawet parapet lepiej wykorzystać niż takie samotne nasionko wrzucać. Jak chcesz takie małe ilości jak 2, czy 5, to musisz roślinom zrobić z górki gdzie się tylko da, no ale lepiej dużo więcej nasion jak kolega @PiekneChwile mówi i kilka spotów nie jest tu przesadą. Polecam się zapoznać z terminem redundancja.
Kiełkuj jeszcze nową partię, to może sezon Cie obdaruje.
Też bym sobie coś na świeżym powietrzu porobił, ale w tym roku na pewno nie ma szans...

131kasztan

Member
Buchów
18
@131kasztan zgłoś się

Misja zakończona powodzeniem?
Wracam z kolejnej misji pokrzywy wy***ały na ponad pol metra a ja w krotkich spodenkach grapefruit lekko wyrsól a gmo najprawdopodobnej ptak roz***ał ponizej przesylam moje dziecko hehe

narratorjack

Well-known member
Buchów
234
Odznaki
1
Postanowiłem zrobić fotorelacje
Wątek 'Mini outdoor' https://forum.haszysz.com/threads/mini-outdoor.136990/
Zdjęcia wrzucaj wybierając z listy BBCode full
04.jpg

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół