nasiona marihuany

problem

Wyszukiwarka Forumowa:
S

seites

Guest
mam roslinke :queen: od 3 miesiecy , chodowalem ja na poczatku przy oknie a od jakiegos tygodnia pod zarowka ale wydaje mi sie ze jest troszke mala i nie chce rosnac nie wiecie dlaczego ?

Mazar

Well-known member
Buchów
0
Moim zdaniem chyba masz za mała doniczke :thumleft:
Raczej na bank masz za mała doniczke
pozdro

B

blancik

Guest
Zdecydowanie za mala doniczka, przesadz conajmnie w 5-7,5 litra.
Ona rośnie napewno ale bardzo wolno, wlaśnie poprzez za male miejsce dla korzeni :)
Pzdr!

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
a jaka masz ta zarowke??chyba nie mowisz o zwyklej zarowce...!!jak to kapakty to minimum 3-4sztuki 20wat lub hps np 70-100w

S

seites

Guest
zwykla zarowka 200W .
jak zainstaluje hpsa i ja przesadze to cos jeszcze z niej bedzie czy raczej niebardzo ??

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
dziwisz sie?? zwykla zarowka daje nie korzystne swiatlo dla konopi i do tego te 200wat przy zwyklej zarowce to jak 2 kompakty 20w!! a zevy roslo w miare to musza byc 4 po 20w swietlowki!! do tego ta mala dolniczka...!!zalezy czy przelaczyles juz z24/0(badz 18/4) na faze kwitnienia 12/12!!jezeli byla na wegu to moze cos jeszcze z tego bendzie(tak mi sie wydaje...) :queen:

B

blancik

Guest
Zarówka jak już Ci wszyscy piszą nie nadaje się ani troche do uprawy, kup inne i większą donice i wtedy zobaczy się dalej. Info odnośnie zródel światla masz na forum, także poczytaj a dojdziesz co i jak.
Pzdr!

S

seites

Guest
Meski Czy Zenski ??

zamieszczam zdjecia , i chcialbym sie zapytac co to bedzie meskie czy zenskie ??
-------------
Oczywiscie nie posuchalem rady i jej nieprzesadzilem ani nie zmienilem zaroweczki 200 W , poprostu niechce w to nic inwestowac :rendeer: posadzilem sobie to tak zeby zobaczyc czy mi cos wyrosnie :) ale chyba sie udalo :) mi to na jakies kwiatki wyglada ......
lampa sie swieci 14 godzin dziennie ;]

edit:rasta
po co zakladasz drugi topik na temat tej samej roślinki.

bialy_mis

Well-known member
Weteran
Buchów
11
Jest to bardzo chuda i brzydka panienka

VipGrower

Well-known member
Weteran
Buchów
1
Jak sie wypowiedzial wyzej kolega to zenska roslina choc strasznie powyciagana :scratch: gdzie to ma liscie cos czuje ze ladnie z przycinkami poleciales bo nawet na parapet troche malo tych lisci :silent:

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
z tego nie będzie nawet 1g a nawet jeśli, to o mocy podobnej do przemysłówki heheh.
Według mnie lepiej by rosło na parapecie :), właśnie nie bardzo rozumiem ludzi.. miałeś czas na out? nie lepiej było kupić kilka pestek z cannabis lub seed ? albo jeszcze lepiej od jakiegoś usera, za 100pln kupisz z 30 pestek i dostaniesz gratisy.. to nie jest tak znowu wiele. Niech tylko 10 z tego dojdzie (zakładając że będą panienkami ale statystycznie powinno być lepiej :) ) i masz palenia aż do następnego sezonu.

Ja wiem, że nie chciałeś inwestować.. ale bez wkładu własnego chyba nawet nie ma mowy o uprawie.

Trza było sklecić jakiś kartonik i wpakować planta pod 2 kompakty i byłoby z 5-8g palonka.

S

seites

Guest
ale żeńska ?? :) a liscie spalilem :) zrobilem sobie meiszanke z kupnym stuffem i bylo dobrze :)

1

1tathc

Guest
o człowieku, marnie to wygląda,żeńska na 100% ale i tak h*j z tego będziesz mniał, po co spaliłeś te liście??i tak w hÓj mało ich było!

R

rasta

Guest
seites napisał:
ale żeńska ??
przecież już ci napisali że żeńska.
seites napisał:
a liscie spalilem
no to masz pecha. roslinka na tym bardzo ucierpiala. przez to plon będzie marny. czlowieku obskubaleś ją jak tylko się dalo. szkoda, że jeszcze kwiatków nie spalileś i nie zostawileś samego patyka.

jeśli chcesz mieć jeszcze z tej roslinki jakiś pożytek to spróbuj zrobić klna. jeśli ci się uda i się ukorzeni będziesz mial może troche dobrej rzeczy zakladając, że podczas uprawy znowu czegoś nie spie****isz. poczytaj forum jak podejść do calej uprawy i życzę powodzenia.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół