nasiona marihuany

problem

Wyszukiwarka Forumowa:

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
Elo elo witam:)!

Powiedzcie mi co robicie jak chce wam sie w ch*j jarac...
Mam teraz taki problem ze za dlugo nie robilem przerw w jaraniu i teraz gdy nie pale juz od 3 dni jestem strasznie nerwowy,a jak wiadomo kto nie robi przerw ten szybko traci nerwy;p
Takze powiedzcie mi co mozna zrobic o ile wogole cos mozna bo chce teraz zrobic przerwe przynajmniej 2tygodnie ale nie chce lazic caly czas wk***iony bo boje sie ze moze sie to na kims negatywnie odbic...

Z gory dzieki za pomoc:)

Sativ0071

Well-known member
Buchów
1
znajdź sobie zajecie, i staraj się robić to o czym sobie pomyślisz (nie mówi tutaj o jaraniu jaraniu :D) i niewmawiaj sobie że Ci się niechce, pomyślisz? - realizuj bez względu na wszystko, thc nie jest Ci do tego potrzebne.

forumowa dziffka

Well-known member
Buchów
0
jak jestes wk***iony to sobie zapal:D minie ci i zorzumiesz ze po co ci te nerwy i tak na dobre ci to nie wyjdzie, mozesz robić jakies krótkie przerwy i dzieki nim bedziesz mogł pozniej robic takie po tydzien i bedzie gitara

juzek farmer

Well-known member
Buchów
0
No wlasnie o to chodzi ze zawsze robilem przerwy ale zaczely sie wakacje i dzien w dzien melanze;p a wiecie jak to jest kolegom sie nie odmawia jak czestuja ziolem i tak sie stalo ze jaralem codziennie ale przyszla pora na jakas przerwe;)
A zajarac nie moge bo moja luba chciala mi w tym pomuc wiec dalem jej cale moje palenie na przechowanie:)

MSB

Well-known member
Buchów
0
Pograj sobie w kosza lub poszukaj dobrych bitów i pisz rap ;)

System32

Well-known member
Buchów
0
Jak rośnie ci gdzieś dzika konopia to sobie makumbe strzel :jaraczz:

thc_maniac

Well-known member
Weteran
Buchów
0
//////////////////////////////////////

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół