akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

produkcja żywicy

Wyszukiwarka Forumowa:

prass25

Member
Buchów
0
mam pytanko, musiałem przenieść roślinki są to 4 NL, trzymałem je 40 dni na wegu i od 16 dni są na flo pod hps 400W, niestety na strychu gdzie temp jest dosyć wysoka i co zauważyłem to zaczeły produkować żywicę a czytałem że produkcja żywicy to ostatnie dwa tyg życia roślinki bo jeżeli wcześniej zaczyna produkcję to znaczy że ma za gorąco i to normalne i czy nie odbije się to na plonach i czy wszystko jest ok???

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
e? produkcja żywicy może nastąpić bardzo szybko.. w innych przypadkach zdarza się, że żywica jest produkowana w ostatnim tyg. flov - to czy roślina jest dojrzała czy też nie możesz sprawdzić za pomocą lupy i koloru zywicy.. mleczno -bursztynowy/brązowy to roślinka jest gotowa do zbiorów. Trzymaj sie temp. 25-30 C

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
ciesz sie a ty jeszcze nazekasz :) inni placza ze im przy 7 dygodniu flow nie wychodzi jeszcze :D ja mialem tak szybko jak ty moze dlatego ze tez mam lampe 400W :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół