akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Produktywna odmiana na 1.44m2

Wyszukiwarka Forumowa:

Herbitussin

Active member
Buchów
0
Szukam najbardziej produktywnej odmiany, chciałbym zamknąć się od wyjścia z ziemi do ścięcia w 120 dniach, co polecacie?

CUBE

Well-known member
Weteran
Buchów
4,697
Odznaki
3
W takim czasie to każda omiana da duży plon bo masz 4 miechy na uprawe. Weg 4-5 tygodni i masz potwory w 120 dniu
Co do szybkości to ostatnio jestem pod wrażeniem grimdigi od braci grimm. W 7-8 tygodni flo sie wyrabia na luziku dając pięknie oszronione kamienie.

R

ruski wentylator

Guest
amnesie tez powinien ogarnąć w te 17 tygodnii...

CrazyEight

Well-known member
Buchów
0
Green Poison od sweet seeds F1 FAST VERSION albo Super Skunk od Sensi Seeds , bardzo szybkie kwitnienie i duze zbite topy
nie spotkalem osobiscie szybszych i bardziej produktywnych odmian
Pozdro

Herbitussin

Active member
Buchów
0
Grimdigi, pierwszo słyszę i muszę wygooglować bo nie słyszałem ani o odmianie ani o brederze ale sprawdzę.

Chronica miałem i szczerze mówiąc fanem nie jestem, średniawka jak dla mnie.

Amnesii nigdy nie mialem ale ludzie mi wlasnie mowili, ze moge sie nie wyrobic w te 4 miesiące ale myślałem o tym, jakiego bredera polecacie? Ja do tej pory mialem odmiany glownie z dutch passion, z czego jestem fanem np. Power Planta, kiedys mialem automaty z RQS i calkiem je chwale.

Green Poison od Sweet Seeds dostałem kiedyś w gratisie ale chyba w wersji AF i powiem Ci, że z outa nie był to jakiś ciekawy wynik aczkolwiek strain sam w sobie bardzo ok.

Super Skunk od Sensi musze sprawdzic, nigdy nie mialem z tej firmy zadnych odmian ale znajomy ma sporo wolnych nasion od nich.

Śmieszek420

World Wide Weed
Obsługa forum
Moderator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
9,656
Odznaki
5
Zrób 15-16 sztuk w sogu z 2-3 tygodniowym wegiem i zmieścisz się w czasie nawet z Amnesiami czy innymi dłużej kwitnącymi strainami a i plon będzie gruby. Zerknij na fotorelki kolegi OldMan - wzór do naśladowania.

DzikiDzikiDZIK

Well-known member
Buchów
1
w 120 dni 3/4 odmian ci dojdzie .od siebie polecam Green Crack od humboldta,chemdawg ,trainwreck również od nich. Amnesia Haze od RQS ujdzie ale największe wrażenie zrobiła na mnie AMNESIA HAZE SOMY.pestki w ch*j drogie ale warto.jego NYC DIESEL miażdży również.pozdrawiam

Herbitussin

Active member
Buchów
0
w 120 dni 3/4 odmian ci dojdzie .od siebie polecam Green Crack od humboldta,chemdawg ,trainwreck również od nich. Amnesia Haze od RQS ujdzie ale największe wrażenie zrobiła na mnie AMNESIA HAZE SOMY.pestki w ch*j drogie ale warto.jego NYC DIESEL miażdży również.pozdrawiam
Chodzi Ci oczywiscie o SOMA seeds, jako ciekawostkę powiem, że tego gościa znają osobiście moi znajomi i rzeczywiście ta jego AMNESIA wyglada najlepiej ze wszystkich jakie widziałem w życiu.

DzikiDzikiDZIK

Well-known member
Buchów
1
Chodzi Ci oczywiscie o SOMA seeds, jako ciekawostkę powiem, że tego gościa znają osobiście moi znajomi i rzeczywiście ta jego AMNESIA wyglada najlepiej ze wszystkich jakie widziałem w życiu.

tak SOMA SACRED SEEDS:). mr. nice ma również ciekawe pestki ale nie wiem czy mają je PL seedbanki.pozdro

Herbitussin

Active member
Buchów
0
Chciałem postawić od początku na Amnesie tylko tak się zastanawiałem czy wkładać hajs w tą od somy.

DzikiDzikiDZIK

Well-known member
Buchów
1
miałem pestek SOMY już sporo,byłem zawsze zadowolony z małej rozrzutności pheno i super jakości.jak zapalisz jego amnesie to się zdziwisz :) to co jest w coffach to przeważnie komercha....byle klepało i wyszło szybko,natomiast somy amnesia to arcydzieło.polecam również NYC DIESEL.oprócz somy polecam mr. nice seedbank .też mają fajne kulki.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół