• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Prognoza = 2tygodnie deszczu = pleśń

Wyszukiwarka Forumowa:
D

delete

Guest
Prognoza = 2tygodnie napie****ania deszczu :pl:
Mam 20xAf w 8 tygodniu. Nie wiem co robić. Ciąć je czy przeczekać te *****e 2 tygodnie deszczu, po nich ma być 2 tygodnie słońca i upał. Chodzi mi tylko o pleśń, wytrzymają bez zarazy ? Z tego co mówią to w całej Polsce ma tak padać.
Macie jakieś plany przeciw opadowe ?

Ostatnia edycja:

TęczowyMiś

Well-known member
Weteran
Buchów
764
Odznaki
1
Ja bym kosił. poza tym dodaj więcej kontaktu w swoim profilu...

Marihuanator

Banned
Buchów
0
Nie wiem na którym kontynencie leży ta Cebulandia, ale w kraju naszego ojczystego języka, od piątku (za 2 dni) powinno się już konkretnie wypogadzać. Takie są moje prognozy, które w zdecydowanej większości przypadków się sprawdzają. Także - pożyjemy, zobaczymy.

D

delete

Guest
Sprawdzałem na pięciu stronach pogodę przewidzianą dla mojego miasta.
W przeciągu 14 dni jedynie 2-3 są przewidywane na słoneczne. :ncool:
Kupić im coś na pleśń i zbudować zadaszenie czy ciąć ?
W sumie gdy jest zimno i pada hu*a napuchnął, mam rację ? :ncool:

paprotka

Well-known member
Buchów
0
tak się zastanawiam co niby ma dać foliak czy przykrycie folią?.. Chyba tylko tyle że deszcz nie będzie padał, a wilgotno nadal będzie.

Wręcz wydaje mi się (ale to tylko mi się wydaje), że lepiej jak pada, ponieważ deszcz jest utleniony i chyba zabija pleśń. Aczkolwiek nie wiem czy to prawda :freak:

Tak z ciekawości zamiast syfów na pleśń można pryskać rozcieńczoną wodą utlenioną? Przecież z tego co mi się również wydaje ona też zabije pleśń.

D

delete

Guest
W sumie to coś w tym jest, dopóki nie będzie mżawki bez deszczu nie powinny pleśnieć, też tak myślę. Nie będę nic robił z nimi, niech kwitną, zostawię je na pastwę losu, podsypie je dzisiaj plantonem jeszcze i kupię coś od pleśniawki <joint>

Ostatnia edycja:

maria2

Well-known member
Buchów
0
Ja po tym deszczu mam pleśń.. zrobiłem dziś ścinkę żeby uratować co nieco.

alejasieboje

Well-known member
Buchów
0
Ja podobnie, jak maria2.
Dzisiaj sciaglem automata bo juz pobierala go plesn, na rozpogodzenie sie nie zapowiada takze je**c, ze troche za wczesnie. Dogladajcie swoich roslin i dzialajcie zeby nie bylo za pozno.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół