- Buchów
- 270
Spoko zestaw ale na mineralnych trochę trudniej zwłaszcza że nie masz pH metra i przez to czarno to widzę.
Może przy nowej fotorelacji ktoś Ci coś podpowie co używa Plagrona.
Szkoda że nie wybrałeś biotabs...
Master ! Taki musi wystarczyc ...
Twoim zadaniem bedzie przekazanie mi tajemnej wiedzy ... po co ?
Rozkminiam i na logike , woda z wodociagu musi byc dobra ... a jak namieszam nawozu dam Calmag growa fishmixa i bede posypywal po ziemi tym do kwiatkow florovitem pozniej wjedzie calmag bloom sensaton i pk
Jak namieszam nawozy i zle wyyjdzie ph ? to zas ph + / - trzeba bedzie dokupic :F
A jak bede mieszal zawsze taka sama mieszanke ? z tej samej kranowy i takich samych nawozow to przeciez ta wode raz zmierze ...
No kupie to to ale ku**a ... no ale , powiedz ...
domyslam sie ze chcesz zebym mierzyl za kazdym razie ph i kropelek ph + - uzywal ... wczesniej jak pod koniec lutego i tak tego nie kupie bo mam policzone juz ... Przelew z zus > raty > rachunki > apteka > nawozy > przelew na wyzywienie i powiem ze mam zamiar prze***ac fortune z zus w mniej niz godzine
Wspominalem cos kiedys ze gdy bedziesz kawalerem na rencie to umrzesz gdy bedziesz mial zone na rencie to bedziesz jej utrzymankiem ... ja mam tego farta ze mieszkam w domu z mamusia mniejsza w to i jestem z nia dogadany tak ze z glodu nie umre
hehe teraz mi lipa wyszla jeszcze chwile to mniej jej daje na zarcie to tez sobie jej wyrownam ale daje jej na korytko i to nie wiem czy ja bym sie wykarmil za taki hajs jak zupy nie potrafie ugotowac
Ona placiu ubezpieczenie budynkow ja robie przeglad ubezpieczenie auta i moj interes zeby bylo na zakupy pojechac
Ale pomysl ze masz zaplacic i ubezpieczenie auta i budynku ... problem
I zdradze wam maly sekret ... nawozy kupie dlatego ze w swieta za kierowce robilem i nie bralem kasy tylko ziolko i paliwo tak ze zapalic co mialem w swieta i mam pol baku a aucie to na benzyne nie musze wydawac w tym miechu
Glowe mam w chmurach xD
Ja to sobie pomarudze tu czasem ze z renty du*e sciskam kebaba nie zezre zerowki nie wypije ale spokojna
Pisalem rano ze zdjalem 2 garscie lisci ... boje sie sezonu 2
Master PH + / - kosztuje 17 / 25 PLN
Objasniaj Master ... poki jeszcze nie zamowione ... moze te 35 zlotych wytelepie
Powiem sorrry Mama mialem ci dac i tak tylko tyle ale musialem wydac jeszcze 35 zlotych na hobby ... i tez jakos bedzie
dostane wkrotce 13
Zrobimy to Master !!!
Do marca tak pojade pod kreska ciutke a od marca juz z gorki bede mial
Po dzisiejszym oklejaniu jest zdecydowanie lepiej
Dobranoc
Ostatnia edycja: