akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Projekt SZAFA opcja BIEDA

Wyszukiwarka Forumowa:

sawant

Well-known member
Buchów
374
Pomidorki wychodzą :)

17747780728858380941091701361261.md.jpg

Trzeba bedzie rozsadzac :D

sawant

Well-known member
Buchów
374
Nię bądz taki pewny zerwany będziesz miał gwin na śpiocha to inaczej będziesz gadał :D
haha ... Ciebie to nawet bym mogl budzic lodzikiem gdybysmy siedzieli razem :D

Skonczmy juz temat wyroku ... jaki bedzie taki bedzie taki bede musial zdzierzyc ...

Na obecna chwile mam arbuzy pomidory papryke ... grzadke musze przekopac i ten tunel nieszczesny wyj***c :)

mlynu345

Well-known member
Buchów
8
haha ... Ciebie to nawet bym mogl budzic lodzikiem gdybysmy siedzieli razem :D

Skonczmy juz temat wyroku ... jaki bedzie taki bedzie taki bede musial zdzierzyc ...

Na obecna chwile mam arbuzy pomidory papryke ... grzadke musze przekopac i ten tunel nieszczesny wyj***c :)
dobry jesteś miglanc

Jerky

My money on my mind
Buchów
1,276
Przyganiała motyka gracy, a obaj jednacy
:sneaky:
@Ołów a czemu to skasowałeś post? Oj chyba jesteś "grubymi nićmi szyty" :ROFLMAO:

Ostatnia edycja:

Zielone krainy

Well-known member
Buchów
1,505
Odznaki
4
Wylało się w tym temacie wiele obrzydliwości, ludzie chorują i chcą, by inni byli chorzy jak oni, destrukcja psychiki i zgnilizna sumienia.

sawant

Well-known member
Buchów
374
Ale wy nie macie sie tu klocic ... Wy macie ankiete wypelnic :D

Ostatnia edycja:

sawant

Well-known member
Buchów
374
jak tam ogródek i sytuacja?
pomidorki arbuzy rosna zdrowo ... pomalu mi sie nie mieszcza w szafie ale to mozna bez lipy dac na parapet ;)

A sytuacja ... bylem na testach u bieglych sadowych z zakresu psychiatri z racji tego ze jestem alkusem i bylem kilka razy na detoxach w psychiatryku. Te testy to wygladaja tak ze jeden psychiatra zadaje okolo 30-40 pytan a dwoch na Ciebie patrzy :D 15 minut i po sprawie.

Mam jeszcze wezwanie do psychologa ... nie wiem po co ..

A pozniej ... zapewne wkoncu mnie przesluchaja albo cos ... w kazdym razie cos ruszylo

José#

Well-known member
Buchów
1,328
Gdzie konopie!? Zmień na growlog nie konopny. Mi się wydaje, że żadnej policji nie było. Mama wpadła do pokoju i zrobiła porządek... I ten ziomek od 30 nasion. 😂 brak słów...

Ostatnia edycja:

Mlody224

Well-known member
Buchów
2,544
Odznaki
3
Gdzie konopie!? Zmień na growlog nie konopny. Mi się wydaje, że żadnej policji nie było. Mama wpadła do pokoju i zrobiła porządek... I ten ziomek od 30 nasion. 😂 brak słów...
No ja już dawno pisałem, że to bajarz jakich mało.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół