- Buchów
- 5,221
- Odznaki
- 8
Nię bądz taki pewny zerwany będziesz miał gwin na śpiocha to inaczej będziesz gadał... a nawet jak mnie zamkna , to ja sie w celi nie dam ruchac![]()

Nię bądz taki pewny zerwany będziesz miał gwin na śpiocha to inaczej będziesz gadał... a nawet jak mnie zamkna , to ja sie w celi nie dam ruchac![]()
haha ... Ciebie to nawet bym mogl budzic lodzikiem gdybysmy siedzieli razemNię bądz taki pewny zerwany będziesz miał gwin na śpiocha to inaczej będziesz gadał![]()
dobry jesteś miglanchaha ... Ciebie to nawet bym mogl budzic lodzikiem gdybysmy siedzieli razem
Skonczmy juz temat wyroku ... jaki bedzie taki bedzie taki bede musial zdzierzyc ...
Na obecna chwile mam arbuzy pomidory papryke ... grzadke musze przekopac i ten tunel nieszczesny wyj***c![]()
pomidorki arbuzy rosna zdrowo ... pomalu mi sie nie mieszcza w szafie ale to mozna bez lipy dac na parapetjak tam ogródek i sytuacja?
No ja już dawno pisałem, że to bajarz jakich mało.Gdzie konopie!? Zmień na growlog nie konopny. Mi się wydaje, że żadnej policji nie było. Mama wpadła do pokoju i zrobiła porządek... I ten ziomek od 30 nasion.brak słów...