Fajnie ida.Obecnie tez juz wystartowalem z pomidorami.Ile maja dni?A tak Swoja droga ...
![]()
![]()
Generalnie to nie ... nie wzruszam sie gdy jakis nacpany 25 latek mi " pocisnie " lubie czytac te marne hejty pisane ch*j wie po co i do kogo ... przeciez osobnika piszacego jakies toksyczne gowno nie pytal nikt o zdanie ... bawi mnie tojak widac pomidory maja zainteresowanie
... mam ubaw posiadajac taka swiadomosc ... dziura go zapiecze i pyk ... wskakuje hejcik
![]()
24 marca sadzilem wszystko do doniczek. Generalnie to wrzucalem po 3 -4 nasionka jak sie sypnelo i powychodzily dosc ladnie tak ze nie ma sie co kierowac iloscia doniczek, bo znaczna czesc jeszcze porozsadzam jak beda na grzadke trafiacFajnie ida.Obecnie tez juz wystartowalem z pomidorami.Ile maja dni?
Nie no spoko.Ja tez czekam jak podrosna i bedzie dobra temperatura.Moje troche mniejsze ale jak bedzie czas to podloze bede robil.24 marca sadzilem wszystko do doniczek. Generalnie to wrzucalem po 3 -4 nasionka jak sie sypnelo i powychodzily dosc ladnie tak ze nie ma sie co kierowac iloscia doniczek, bo znaczna czesc jeszcze porozsadzam jak beda na grzadke trafiac
Zmagań z problemami ciąg dalszy, powodzeniaStawilem sie dzisiaj na wezwanie. Pobrali mi odciski palcow i wymazy DNA z policzkow jak u prawdziwego zbrodniarza bestii![]()
Dobre info.Sam czekam bo pogoda lipna jeszcze a z doniczek wyskakujaNo, mogłeś je przesadzi do większych doniczek. Pomidory lubią i tolerują przesadzanie.