akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Projekt SZAFA opcja BIEDA

Wyszukiwarka Forumowa:

sawant

Well-known member
Buchów
374

José# - swoje mniemania mozesz sobie w du*e wsadzic ... wkoncu to lubisz​

Mlody224 - Mial sie w tym temacie wiecej nie wypowiadac ... zapomnial​

sawant

Well-known member
Buchów
374
A tak Swoja droga ...

98.md.jpg

97.md.jpg

Generalnie to nie ... nie wzruszam sie gdy jakis nacpany 25 latek mi " pocisnie " lubie czytac te marne hejty pisane ch*j wie po co i do kogo ... przeciez osobnika piszacego jakies toksyczne gowno nie pytal nikt o zdanie ... bawi mnie to :) jak widac pomidory maja zainteresowanie :D ... mam ubaw posiadajac taka swiadomosc ... dziura go zapiecze i pyk ... wskakuje hejcik :D

2 rodzaje arbuzow 5 rodzajow pomidorow i papryka ... pomalu maja troche ciasno, najwyzej je posadze wczesniej w maju

emit

Well-known member
Buchów
27
A tak Swoja droga ...

98.md.jpg

97.md.jpg

Generalnie to nie ... nie wzruszam sie gdy jakis nacpany 25 latek mi " pocisnie " lubie czytac te marne hejty pisane ch*j wie po co i do kogo ... przeciez osobnika piszacego jakies toksyczne gowno nie pytal nikt o zdanie ... bawi mnie to :) jak widac pomidory maja zainteresowanie :D ... mam ubaw posiadajac taka swiadomosc ... dziura go zapiecze i pyk ... wskakuje hejcik :D
Fajnie ida.Obecnie tez juz wystartowalem z pomidorami.Ile maja dni?

sawant

Well-known member
Buchów
374
Fajnie ida.Obecnie tez juz wystartowalem z pomidorami.Ile maja dni?
24 marca sadzilem wszystko do doniczek. Generalnie to wrzucalem po 3 -4 nasionka jak sie sypnelo i powychodzily dosc ladnie tak ze nie ma sie co kierowac iloscia doniczek, bo znaczna czesc jeszcze porozsadzam jak beda na grzadke trafiac

emit

Well-known member
Buchów
27
24 marca sadzilem wszystko do doniczek. Generalnie to wrzucalem po 3 -4 nasionka jak sie sypnelo i powychodzily dosc ladnie tak ze nie ma sie co kierowac iloscia doniczek, bo znaczna czesc jeszcze porozsadzam jak beda na grzadke trafiac
Nie no spoko.Ja tez czekam jak podrosna i bedzie dobra temperatura.Moje troche mniejsze ale jak bedzie czas to podloze bede robil.

sawant

Well-known member
Buchów
374
Wizyte u bieglych sadowych i u psychologa od uzaleznien mam juz za soba, czekam az mnie laskawie moze wezwa na jakies przesluchanie wkoncu :)

sawant

Well-known member
Buchów
374
Stawilem sie dzisiaj na wezwanie. Pobrali mi odciski palcow i wymazy DNA z policzkow jak u prawdziwego zbrodniarza bestii :D

sawant

Well-known member
Buchów
374
Pomidory ... Podsumowujac to moge powiedziec ze popelnilem kilka bledow ... po pierwsze zaczalem ze 2 tygodnie za wczesnie przez co doniczki w ktorych je mam staly sie zamale, roslinki troche zaczynaja chorowac, one sie juz prosza o przesadzenie do ziemi ale jeszcze tydzien musza wytrzymac. Na obecna chwile wyrzucilem wszystko z boxa na balkon ... zaraz ide szykowac dla nich miejsce w gruncie :) Papryczki rosna zdrowo :) Arbuzy tez :) Za tydzien wszystko sadze + - zobaczymy jak bedzie z pogoda.
109.md.jpg

Himars

Well-known member
Buchów
87
No, mogłeś je przesadzi do większych doniczek. Pomidory lubią i tolerują przesadzanie.

sawant

Well-known member
Buchów
374
Przekopalem z kurzym obornikiem w granulkach, zielsko roslo to i pomidory beda rosly :D
Zobacze po niedzieli jak prognozy, jak nie bedzie zadnych kataklizmow ani mrozow to mysle ze po niedzieli wszystko posadze :)
rn_image_picker_lib_temp_a5b1e0d8-8565-4219-b146-b6a1a942d769.jpg

Moglo by troche popadac do tego czasu ... wcale bym sie nie obrazil

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół