akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Projekt SZAFA opcja BIEDA

Wyszukiwarka Forumowa:

sawant

Well-known member
Buchów
374
Stal tam tunel taki 2,5 x 4 m

d689ea26-e975-499f-a3ac-8981b5ed7f89.jpg

A pozniej nastapil przypal ...

Himars

Well-known member
Buchów
87
Ale to ciekawe czy ktoś cię pod***ał? Na takim etapie to już fajy zapaszek sąsiedzi mieli 🙂

emit

Well-known member
Buchów
28
W moich rejonach ulewa i w nocy po 7-8° ale z tym granulatem to tak samo zrobilem.Na pogode trzeba poczekac

Mlody224

Well-known member
Buchów
2,544
Odznaki
3
Zaraz mu antyterroryści wpadną i arbuzy zgarną.,😂😂😂😂

sawant

Well-known member
Buchów
374
Ale to ciekawe czy ktoś cię pod***ał? Na takim etapie to już fajy zapaszek sąsiedzi mieli 🙂
Sklocony bylem z bratem , az mi wkoncu nerwy puscily ... ja mu pie****nalem on zadzwonil na psy ze go bije ... i tak sie posypalo troche w glupi sposob ...
Wtedy sie narodzil pomysl na projekt szafe :D kto by sie spodziewal ze psy przyjda 2 raz na rutynowe przeszukanie ... pech ku**a

José#

Well-known member
Buchów
1,328
Dobra, ja nie rozmawiam z bratem od kilku lat. Ale takiego fikołka, by nie od***ał. Zaraz wyjdzie, że babcia podkradała liście i częstowała sąsiadki. I one też pewnie na psach były.
24 strony i nic tu nie ma ciekawego.

Ostatnia edycja:

Himars

Well-known member
Buchów
87
No, to lipa 🤔 teraz jesteś już "naznaczony" nawet nie myśl o żadnym krzaku. Poprostu to miejsce zamieszkania jest spalone na amen👿

sawant

Well-known member
Buchów
374
No, to lipa 🤔 teraz jesteś już "naznaczony" nawet nie myśl o żadnym krzaku. Poprostu to miejsce zamieszkania jest spalone na amen👿
No wlasnie ta szafa ... jak dostane dozor elektroniczny i w pokoju bedzie mi stalo ustrojstwo od gps to lipa ... ale jak dadza mi zawiasy gdzie nikt nie bedzie mi do domu przychodzil na nic nie bedzie patrzyl :D to ta szafa jeszcze da plon :)

Lilikor

Well-known member
Buchów
47
Wydaje mi się, że masz dwie komórki mózgowe, które odpowiadają za wdech i wydech i jakbyś zaczął myśleć to byś się udusił. I że tacy jak ty mają prawa wyborcze. Zostaw już tę szafę. Mało ci przypału? Posadź gdzieś outdoor tylko nie na swoim podwórku 😆 a najlepiej zostań przy pomidorach bo jeszcze na bransolecie będziesz tam chodził 😆

Himars

Well-known member
Buchów
87
Lepie odpuść sobie całkowicie w twoim przypadku 🥴 nie warto poświęcać wolności ponad trochę jarania. Teraz są takie promyki że jak chcesz zapalić to na luzie ogarniesz medyczniaka za nawet 30pln za gieta.

sawant

Well-known member
Buchów
374
Lepie odpuść sobie całkowicie w twoim przypadku 🥴 nie warto poświęcać wolności ponad trochę jarania. Teraz są takie promyki że jak chcesz zapalić to na luzie ogarniesz medyczniaka za nawet 30pln za gieta.
Czlowieku utrzymuje sie z renty, ciezko pracowalem , placilem podatki, zasluzylem sie tym i tamtym ... dostalem rente z tytulu czesciowej niezdolnosci do pracy :) jest to nizsza renta niz renta alkoholowa ... to jest taka wolnosc ze sie zastanawiasz ... co ja mam wlasciwie do stracenia ? co mnie takiego ominie ?

Normalnie jak tylko zawiasy dostane to odpalam 4 automaty w szafie :)

Jesli mieszkasz w miescie i placisz kredyt to na moim miejscu bys sie wychustal ... bo na rate kredytu za mieszkanie by ci braklo :D

sawant

Well-known member
Buchów
374
O ku**a gdzie ja trafiłem:oczy:
Spokojnie wszystko jest pod kontrola ... kilku nastolatkow prawi swoje kazania bo dostali wyplate z maka wzieli ajfona w kredo i mysla ze sa dorosli , nie powiem im prawdy :D nic im nie napisze :D

ku**a na arbuzach pojawily sie pierwsze kwiatuszki :D to jest cos ...

Wy wiecie ze gdybym mial isc siedziec na rok to ustawil bym zlecenia stale przelewow za rachunki oplaty jakies poszedl siedziec i wyszedl zarobiony ? na zarciu bym zaoszzczedzil to moze bym sobie samochod kupil :D :D :D

Stety czy nie ... takie sa realia rencisty ... nic do stracenia oprocz tej "wolnosci" ktora cie do szalu chu*a doprowadza :D

Mnie nie stac na zielsko nawet po 30 zeta ... bede sadzil marihuane w szafie ... jak ktos czegos nie potrafi zrozumiec :) to jest tu specjalista od szarych komorek :D

Ostatnia edycja:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół