akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Projekt SZAFA opcja BIEDA

Wyszukiwarka Forumowa:

sawant

Well-known member
Buchów
381
Narazie jest temat warzywniaka ... zobaczymy wyrok jaki bedzie ... a do szafy to sie ewentualnie wroci :)

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
10,752
Odznaki
12
Jakikolwiek wyrok daje Ci 99% szans na kolejną rutynową wizytę...jego brak zresztą też. Warto ryzykować?

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
10,752
Odznaki
12
Ja tam nikomu nie będę mówił jak ma iść przez życie.
Medyczna nie wychodzi jakoś super drogo. Można na luzie dorwać 30g za 600zł.

Szkoda sobie po prostu niszczyć życie przez roślinę. Dwukrotny przypał o czymś świadczy. Bardzo prawdopodobne, że dalej go obserwują itp. To pchanie się w pasiak.

„Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów”

sawant

Well-known member
Buchów
381
Ja to mysle tak no 1szy raz przez telefon ... 2 raz rutynowo ... ale jak juz bede mial wyrok to wkoncu k***y przestana przychodzic bez zaproszenia ... i wtedy :D musi sie to poprostu wszystko wyciszyc ...

Himars

Well-known member
Buchów
87
Wcale, bym się nie zdziwił gdyby smutni panowie śledził twoje poczynania na tym forum. Zaproszenia twojego wcale nie muszą mieć. 😉

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
10,752
Odznaki
12
ale jak juz bede mial wyrok to wkoncu k***y przestana przychodzic bez zaproszenia
To wtedy skoro 2 razy miałeś przypał za to samo sprawdzą chętniej czy mimo lipy się powstrzymałeś. Tak to działa. Jak na Brzeskiej w Warszawie, tam nie ma tygodnia bez przypału. I zawsze za to samo.

sawant

Well-known member
Buchów
381
Pewnie komputer, telefon miałeś zabrany.
3 telefony aktualnie przetrzymuja na komendzie ... musialem na raty wziasc 4 zeby miec kontakt ze swiatem i mozliwosc placenia rachunkow ... w banku bez smartfona teraz ciezko cokolwiek zalatwic

Alfons

Well-known member
Buchów
3,231
Odznaki
4
Nie będę pouczał bo nie mam kompetencji.
Na pewno jesteś pod obserwacją, forum też obserwują 👮
Jak chcesz uprawiać to nic tu nie pisz, zachowaj dyskrecję zmień miejsce indor albo poleć w outdoor. Ryzyko duże...
Jak na Brzeskiej w Warszawie, tam nie ma tygodnia bez przypału. I zawsze za to samo.
Tam to gruby interes odwiedzany przez ćpunów z całej Polski warty miliony...

Stoik Miczurin

Marichuanen Piraten
Buchów
1,227
Odznaki
6
Przyznam, że czytając bawiłem się jak w fabule mody na sukces.
2 przypały na własnym kwadracie jeden za drugim, brat który sam uprawiał podpie****ający na psy, ciągłe HWDP i uprawa mery po deskę grobową, żaden projekt nie skończony, a na końcu te pieprzone rzodkiewki z sałatą i melonami z boxa, czekam kiedy wjadą na chatę zarekwirować arbuzy 😄

Ziomek wyżej srasz, niż du*ę masz.

Dostałeś masę cennych porad i ostrzeżeń, ale byłeś mądrzejszy inaczej.
Co jeszcze smutniejsze, nie uczysz się na własnych błędach, co uważam za kluczowe w tym sporcie, bo albo szybko się nauczysz albo ciebie będą pouczać panowie niebiescy z całym sztabem lekarzy i urzędników co dokładnie nastąpiło.

Jak dla mnie to pucujesz się tu dla pucowania, bo wniosków to nie wyciągasz żadnych poza atencją.

Od nerwicy też się ludzi nie napie****a, tylko od agresji której nie jesteś w stanie opanować, a to już są zaburzenia emocjonalne.

Dla mnie wieje w tym temacie depresją, która wychodzi bokami przez nieudane życie i beznadzieją na zmianę tego. Jeśli dalej nie będzie ci zależało na poprawie twojej sytuacji i będziesz miał w pompie czy cię w więzieniu będą ruchać czy nie, to będziesz kołował pikując ciągle w dół.
Moim zdaniem przydał by ci się jaki psycholog, ale po to by choć trochę poukładać se życie od nowa.
Życzę powodzenia w tej telenoweli 🌶️

Bortek

Uprzejmie Donosze...
Weteran
Buchów
31,920
Odznaki
5
Może to jakas iluzja

sawant

Well-known member
Buchów
381
Dzisiaj jest ten dzien :D

120.md.jpg

Arbuziki z 3 w doniczce kazdy w swoja strone :)

121.md.jpg

Arbuzy zakopuje troszke glebiej.

Przyszlo mi pismo ze w dniu jakims tam moge stawic sie zaznajomic z aktami ale jest to nieobowiazkowe i nic nie zmieniajace wiec pie***le nie ide

Pomidorek zolty ma byc niby wysoki ma osobna grzadke ... w tamtym roku mialem 10 automatow :)

122.md.jpg
123.md.jpg

124.md.jpg

Fajrant :)

Ostatnia edycja:

sawant

Well-known member
Buchów
381
Wiesci z przypalu :

- Biegli sadawi psychiatrzy orzekli ze w chwili popelniania przestepstwa bylem w pelni swiadomy i poczytalny :)

- zabrano mi obronce z urzedu :)

Coraz blizej swieta ...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół