- Buchów
- 5,286
- Odznaki
- 8
Szukaj obrońcy bo jak sam będziesz próbował się bronić jeszcze skończy się to dożywociem.

Dokladnie odmian nie pamietam bo jest tego pelnl mam 3 rodzaje malych pomidorkow czerwone zolte i czarne do tego duze pomidory czarne i czerwone ... rosna sobie na kurzym oborniku w granulkach ale narazie nie wygladaje na takie ktorymi by sie bylo mozna pochwalich*j tam w kraty.Dawaj zdjecie pomidorow jak urosly.Karmisz czyms te pomidory?Jakie masz odmiany?Ile juz one maja?
Dodaj zdjecia pomidorkow.Zobaczymy co tam dzialasz.Ja mam kilka sadzonek w niby foliaku z folii malarskiej i ida szybciej duzo niz te bez.Jak wyrosnal pod sufit to zdejme wolie i beda wolne.Jaki masz odstep od sadzonek ?
Podlewasz je?Ja na poczatku przelalem i tez tak wygladaly.No i na sloncu mi dostaja w piz*e dlatego czasami im cien robie.![]()
![]()
![]()
![]()
No ja mam po 5 sadzonek kazdego rodzaju sadzilem w odstepach 40 cm a odmiana zoltych ma juz pierwsze kwiatki.
Ja to posadzilem z tydzien temu okolo to narazie jakies zbiedowane te sadzonki sa ...
Arbuzy ladnie rosly tez juz kwitly kwiatki patrze dzisiaj a tam pedy zciemnialy i nie wiem czy tak ma byc czy juz je cos bierze ...
Generalnie robie to pierwszy raz w zyciu wiec sporo moze sie nie udac![]()
No wlasnie poprzelewalem dlatego arbuzy mi zciemnialy , chcialem zeby sie dobrze przyjely boo one dosc duze urosly w nieduzych doniczkach i korzenie mialy kiepskie, teraz przestalem no i zobacymy, tak ku**a szkoda by mi bylo tych arbuzow bo na nie licze bardziej niz na pomidoryPodlewasz je?Ja na poczatku przelalem i tez tak wygladaly.No i na sloncu mi dostaja w piz*e dlatego czasami im cien robie.
Jal chcesz to zobacz u mnie w galerii dodalem zdjecia pomidorow.Tutaj albo nie potrafie dodac albo mam bana za wyzwiskaNo wlasnie poprzelewalem dlatego arbuzy mi zciemnialy , chcialem zeby sie dobrze przyjely boo one dosc duze urosly w nieduzych doniczkach i korzenie mialy kiepskie, teraz przestalem no i zobacymy, tak ku**a szkoda by mi bylo tych arbuzow bo na nie licze bardziej niz na pomidoryzrobilem 10 spotow z arbuzami po 3-4 pedy na spota
Jakotako nie mam zadnych porad no ja to dla zabicia czasu glownie bardziej na bledach sie ucze![]()