akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Projekt SZAFA opcja BIEDA

Wyszukiwarka Forumowa:

Satvara

Well-known member
Buchów
388
Sory za szczerosc, ale obserwuje temat praktycznie od poczatku i takiego kina by ku**a sam Tarantino nie napisal ... Chlop sadzil krzaki, chwalil sie kumplom ( juz nie pamietam) wylapal przypal, kipisz, zawiniecie sprzetu, sprawe sadowa. Zaczal sadzic ku**a arbuzy i pomidory i prowadzi relacje w trakcie jak wazy sie jego przyszlosc hahhaha no dla mnie hit, chociaz pisze to na spontanie po buchu. Jesli to jakis belkot a nie przekmina to usuncie moj post prosze, sory XDD

Bortek

Uprzejmie Donosze...
Weteran
Buchów
31,920
Odznaki
5
Ja to odbieram jak jakis trip ktory sie jeszcze nie skończył, bynajmniej brzmi to wszystko jak scenariusz na bajke juz nie mówiąc farmazon.

ceu

Well-known member
Weteran
Buchów
1,891
Odznaki
1
Jak dla mnie to taka ,,walka z systemem" która zakończy się porażką. Bo każdy średnio rozgarnięty człowiek wie że w pojedynkę system ukręci ci łeb a nie ty systemowi. Dlatego uważam że należy dostosować działania do systemu. Ale ch*j. To już będzie @sawant doświadczenie. Śmierdzi w tym momencie kratami z daleka. W sumie to od początku.

emit

Well-known member
Buchów
48
h*j tam w kraty.Dawaj zdjecie pomidorow jak urosly.Karmisz czyms te pomidory?Jakie masz odmiany?Ile juz one maja?

Alfons

Well-known member
Buchów
3,231
Odznaki
4
Poszukaj darmowej konsultacji, pomocy prawnej:
Jak skorzystać z pomocy prawnej Wolnych Konopi
  • Zgłoszenie: Napisz wiadomość na oficjalny adres e-mail: prawnik@wolnekonopie.pl Pomoc prawna - Wolne Konopie.
  • Wymagane materiały: Dokładnie opisz swoją sytuację i załącz zeskanowane dokumenty, które otrzymałeś np. podczas zatrzymania Pomoc prawna - Wolne Konopie.
  • Zakres wsparcia: Udzielają porad z zakresu prawa karnego przez internet Pomoc prawna - Wolne Konopie. W sprawach wymagających reprezentacji w sądzie mogą skierować Cię do współpracującego adwokata Pomoc prawna - Wolne Konopie.

Zadbaj lepiej o pomidorki bo marnie wyglądają.

sawant

Well-known member
Buchów
381
h*j tam w kraty.Dawaj zdjecie pomidorow jak urosly.Karmisz czyms te pomidory?Jakie masz odmiany?Ile juz one maja?
Dokladnie odmian nie pamietam bo jest tego pelnl mam 3 rodzaje malych pomidorkow czerwone zolte i czarne do tego duze pomidory czarne i czerwone ... rosna sobie na kurzym oborniku w granulkach ale narazie nie wygladaje na takie ktorymi by sie bylo mozna pochwalic

131.md.jpg

Fotki pomidorow wkleje jak zaczna owocowac o ile ich "zaraza" nie zezre

A co do krat to pojde prosta droga biore na klkate uprawe 6 i 4 roslin do tego sie najnormalniej przyznam, bez zamiaru chandlu do zamiaru chandlu sie nie przyznaje bo mial to byc temat dla mnie a jak by go bylo zaduzo to mial byc na 2 lata zadna magia ... nic tylko czekac na rozprawe zadnej wiekszej filozofi w tym nie widze

emit

Well-known member
Buchów
48
Dodaj zdjecia pomidorkow.Zobaczymy co tam dzialasz.Ja mam kilka sadzonek w niby foliaku z folii malarskiej i ida szybciej duzo niz te bez.Jak wyrosnal pod sufit to zdejme wolie i beda wolne.Jaki masz odstep od sadzonek ?

sawant

Well-known member
Buchów
381
Dodaj zdjecia pomidorkow.Zobaczymy co tam dzialasz.Ja mam kilka sadzonek w niby foliaku z folii malarskiej i ida szybciej duzo niz te bez.Jak wyrosnal pod sufit to zdejme wolie i beda wolne.Jaki masz odstep od sadzonek ?
17800400012056983309574935862846.md.jpg

17800400329566724400519337780677.md.jpg

1780039982389322173201445200627.md.jpg

17800399530508654704834010273965.md.jpg

No ja mam po 5 sadzonek kazdego rodzaju sadzilem w odstepach 40 cm a odmiana zoltych ma juz pierwsze kwiatki.

Ja to posadzilem z tydzien temu okolo to narazie jakies zbiedowane te sadzonki sa ...

Arbuzy ladnie rosly tez juz kwitly kwiatki patrze dzisiaj a tam pedy zciemnialy i nie wiem czy tak ma byc czy juz je cos bierze ...

Generalnie robie to pierwszy raz w zyciu wiec sporo moze sie nie udac :)

emit

Well-known member
Buchów
48
Ja tez pierwszy raz w zyciu.Ja mam bardzo male odstepy i okolo 40 sadzonek.Ja nawozilem ziemie jakis miesiac uzywajac skorupki od jajka,skorek od bananow pozniej 3 tygodnie przed lalem z bio odzywki ale takie slabe organiczne.Na koniec walnalem obornik granulowany.2 tygodnie padalo po tym wiec mysle ze sie przejadlo.Teraz kupilem NPK w granulacie do pomidorow.Zasypalem kilka groszkow do ziemi i przelalem.Wycialem wszystkie dolne odrosty oraz liscie ktore dotykaly ziemi.I czekam.
Przekopywalem ziemie regularnie.I w dzien wysadzania tez przekopalem.Martwi mnie slaby odstep od sadzonek ale mysle ze powycinam lisci.Regularnie raz w tygodniu mam zamiar ciachac niepotrzebne odrosty o ile beda dobrze rosly.Gdzies czytalem ze tak sie robi.Zobaczymy.Sadzonek mam duzo wiec czesc jest na testy w imie wiedzy a czesc traktuje ostroznie.Nie widze dziwnych zmian ani chorob.Okolo 2 tygodnie sa na dworze.Musze przyznac znowu ze w foliaku zdecydowanie lepiej rosna.Jak masz jakies wskazowki to dawaj smialo.

emit

Well-known member
Buchów
48
17800400012056983309574935862846.md.jpg

17800400329566724400519337780677.md.jpg

1780039982389322173201445200627.md.jpg

17800399530508654704834010273965.md.jpg

No ja mam po 5 sadzonek kazdego rodzaju sadzilem w odstepach 40 cm a odmiana zoltych ma juz pierwsze kwiatki.

Ja to posadzilem z tydzien temu okolo to narazie jakies zbiedowane te sadzonki sa ...

Arbuzy ladnie rosly tez juz kwitly kwiatki patrze dzisiaj a tam pedy zciemnialy i nie wiem czy tak ma byc czy juz je cos bierze ...

Generalnie robie to pierwszy raz w zyciu wiec sporo moze sie nie udac :)
Podlewasz je?Ja na poczatku przelalem i tez tak wygladaly.No i na sloncu mi dostaja w piz*e dlatego czasami im cien robie.

Green boots Warzywa i ziola w granulacie im daje i wygladaja na zadowolone

sawant

Well-known member
Buchów
381
Podlewasz je?Ja na poczatku przelalem i tez tak wygladaly.No i na sloncu mi dostaja w piz*e dlatego czasami im cien robie.
No wlasnie poprzelewalem dlatego arbuzy mi zciemnialy , chcialem zeby sie dobrze przyjely boo one dosc duze urosly w nieduzych doniczkach i korzenie mialy kiepskie, teraz przestalem no i zobacymy, tak ku**a szkoda by mi bylo tych arbuzow bo na nie licze bardziej niz na pomidory :D zrobilem 10 spotow z arbuzami po 3-4 pedy na spota :)

Jakotako nie mam zadnych porad no ja to dla zabicia czasu glownie bardziej na bledach sie ucze :D

emit

Well-known member
Buchów
48
No wlasnie poprzelewalem dlatego arbuzy mi zciemnialy , chcialem zeby sie dobrze przyjely boo one dosc duze urosly w nieduzych doniczkach i korzenie mialy kiepskie, teraz przestalem no i zobacymy, tak ku**a szkoda by mi bylo tych arbuzow bo na nie licze bardziej niz na pomidory :D zrobilem 10 spotow z arbuzami po 3-4 pedy na spota :)

Jakotako nie mam zadnych porad no ja to dla zabicia czasu glownie bardziej na bledach sie ucze :D
Jal chcesz to zobacz u mnie w galerii dodalem zdjecia pomidorow.Tutaj albo nie potrafie dodac albo mam bana za wyzwiska :D

emit

Well-known member
Buchów
48
Kurcze udalo sie.Wow.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół