akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Projekt SZAFA Sezon_02 :)

Wyszukiwarka Forumowa:

sawant

Well-known member
Buchów
374
O sezon 4 juz sie zaczyna
Pestek juz nie mam po powymienialem ... ale ktoregos dnia pomimo wszelkich przeciwnosci losu, z ostrzem przy gardle, ryzykujac wolnosc, zamowie nowe pestki jakies konkrecik fajne i napisze REAKTYWACJA ale Ty Bortek mozesz tego po tegorocznym oucie nie ujzec :D karma wraca

Bortek

Uprzejmie Donosze...
Weteran
Buchów
31,911
Odznaki
5
Pestek juz nie mam po powymienialem ... ale ktoregos dnia pomimo wszelkich przeciwnosci losu, z ostrzem przy gardle, ryzykujac wolnosc, zamowie nowe pestki jakies konkrecik fajne i napisze REAKTYWACJA ale Ty Bortek mozesz tego po tegorocznym oucie nie ujzec :D karma wraca
Ha ha, ja nie robie outdoor

sawant

Well-known member
Buchów
374
Ha ha, ja nie robie outdoor
A nie wiem ale tak to juz jest ... raz masz i latasz ... to patrz teraz tak ... dali mi do reki pismo w ktorym jest napisane ze to do sprawy z wrzesnia ... tak jak by 2 przeszukanie do tamtej sprawy zadnego wyroku nie bylo sledztwo trwa przeszukanie i ch*j umoczylem 2 raz ... ale to tak wyglada jak by mnie capneli 2 raz do jednej sprawy ... nie znam sie na tym

Jak juz wkoncu zapadnie wyrok zawias / grzywna ... jak juz oddadza mi telefony i to co zabrali ... to bedzie znak ze zlego fatum koniec, a wtedy mozna bedzie brac sie za poczynania do REAKTYWACJI :D Caly komplet plagronu mi zabrali calmag i grow nie otwierane i tez se idioci wzieli :)

No ale suma sumarum czekam na wyrok pozniej zobaczyc jak to wszystko bedzie wygladalo tak chwile przeczekam ... i znowu z szafa wystartuje, to moze piz**ie pani prokurator powiem niech mnie odrazu na dozywocie zamknie :D

ceu

Well-known member
Weteran
Buchów
1,890
Odznaki
1
Pierwsze co to telefony zmień. Ja bym po przypale i oddaniu telefonu albo go sprzedał zutylizował. Ale próbuj. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

LampaUV

Well-known member
Buchów
1,223
A nie wiem ale tak to juz jest ... raz masz i latasz ... to patrz teraz tak ... dali mi do reki pismo w ktorym jest napisane ze to do sprawy z wrzesnia ... tak jak by 2 przeszukanie do tamtej sprawy zadnego wyroku nie bylo sledztwo trwa przeszukanie i ch*j umoczylem 2 raz ... ale to tak wyglada jak by mnie capneli 2 raz do jednej sprawy ... nie znam sie na tym

Jak juz wkoncu zapadnie wyrok zawias / grzywna ... jak juz oddadza mi telefony i to co zabrali ... to bedzie znak ze zlego fatum koniec, a wtedy mozna bedzie brac sie za poczynania do REAKTYWACJI :D Caly komplet plagronu mi zabrali calmag i grow nie otwierane i tez se idioci wzieli :)

No ale suma sumarum czekam na wyrok pozniej zobaczyc jak to wszystko bedzie wygladalo tak chwile przeczekam ... i znowu z szafa wystartuje, to moze piz**ie pani prokurator powiem niech mnie odrazu na dozywocie zamknie :D
Chlopie Ty jestes oderwany od rzeczywistosci. Ja rozumiem wpasc raz, przez przypadek, przez paplanie, cokolwiek. Nawet mozna zrozumiec druga wpadke chociaz nie w Twoim przypadku. Nie znam nikogo kto mialby sprawe w toku i w tym samym czasie sam sobie robil przypal. Moze po prostu ja sie nie obracam w takim gronie ludzi no ale ciezko mi uwierzyc, ze mozna tak zrobic. Prowokowac trzeci raz to juz przegiecie. Zamiast myslec o trzecim przypale wez sobie odloz ta kase, ktora wydalbys na plagrony, lampki z actiona i inne biobizzy i znajdz inne hobby albo idz do psychologa.
Na pewno to wszystko przemyslales? Jak pojdziesz do wiezienia to tam tez nie posadzisz krzakow.

sawant

Well-known member
Buchów
374
Chlopie Ty jestes oderwany od rzeczywistosci. Ja rozumiem wpasc raz, przez przypadek, przez paplanie, cokolwiek. Nawet mozna zrozumiec druga wpadke chociaz nie w Twoim przypadku. Nie znam nikogo kto mialby sprawe w toku i w tym samym czasie sam sobie robil przypal. Moze po prostu ja sie nie obracam w takim gronie ludzi no ale ciezko mi uwierzyc, ze mozna tak zrobic. Prowokowac trzeci raz to juz przegiecie. Zamiast myslec o trzecim przypale wez sobie odloz ta kase, ktora wydalbys na plagrony, lampki z actiona i inne biobizzy i znajdz inne hobby albo idz do psychologa.
Na pewno to wszystko przemyslales? Jak pojdziesz do wiezienia to tam tez nie posadzisz krzakow.
Jak ja juz mialem poplanowane co z czym bede w sezonie sadzil ... no jak tu przestac, najpierw czekam na wyrok i na to co oddadza na werdykt a dalej bede myslal :)

Zielone krainy

Well-known member
Buchów
1,505
Odznaki
4
To się niestety musiało tak skończyć, jak się skończyło, bo z całym szacunkiem, ale chłop żyje w alternatywnej rzeczywistości, jaką sobie w swojej głowie wykreował i wierzy, że jest tak, jak by chciał, aby było. Mieszkając w kraju, gdzie uprawa jest nielegalna nie można myśleć życzeniowo i wierzyć, że się uda, lub że organy ścigania odpuszczą i odstąpią od prowadzenia sprawy. W tym kraju niczego nikomu nie podarują, a gadanie, że to tylko zioło, że cztery krzaki to niewiele, to jest fantazja, bo w rzeczywistości podliczą cię z wszystkiego nawet z łodyg i liści, dadzą ci na koniec taki wynik, że sam się zdziwisz, że tyle z twojej uprawy wyszło, ale i tak miałeś szczęście, że na tym etapie przyszli, a nie po zbiorach.

BetonowyDaniel

Edward A. Murphy
Buchów
10,349
Odznaki
12
Jak juz wkoncu zapadnie wyrok zawias / grzywna ...
jak dopie****ą Ci produkcję to pójdziesz pierdzieć w pasiak i tyle a nie zawias czy grzywna.
jak juz oddadza mi telefony i to co zabrali ...
to telefony trzeba sprzedać i nie liczyć, że Ci oddadzą wszystko pozostałe.

to bedzie znak ze zlego fatum koniec, a wtedy mozna bedzie brac sie za poczynania do REAKTYWACJI
to znak, że trzeba sobie zrobić przerwę i tyle a nie wpierdzielać się trzeci raz w to samo. Już i tak miejscówkę masz spaloną do na 2 strzały oba mieli celne i w obu przypadkach miałeś przypał.
Nie dostałeś sanek zapewne przez jakieś znane tylko im czynniki.

Caly komplet plagronu mi zabrali calmag i grow nie otwierane i tez se idioci wzieli :)
mówiliśmy Ci, że kupujesz niepotrzebnie na zapas.

i całe wywody, rady, uwagi i ostrzeżenia jak krew w piach...

Nie obrażaj się ale stary jesteś a głupi.

sawant

Well-known member
Buchów
374
jak dopie****ą Ci produkcję to pójdziesz pierdzieć w pasiak i tyle a nie zawias czy grzywna - to posadze jak wyjde :D
Nie dostałeś sanek zapewne przez jakieś znane tylko im czynniki - na sanki ani na dolek mnie nie wzieli z tego powodu ze jestem osoba zchorowana rencista biore leki i insuline mam do insuliny osprzet / bylbym tylko problemem dla nich i kazzali sie cieszyc ze nie jade ... a ja na koncu jezyka mialem ze moj stan zdrowia lamane na sytuacje finansowa bedac na rencie gdzie sam w pojedynke sie nie jestem w stanie utrzymac .... jak by kto jeszcze nie ogarnal ze na wolnosc mam wy***ane ... pojde na rok ente dostane szlugi kawe kupie i jeszcze przez rok odloze ...

ceu

Well-known member
Weteran
Buchów
1,890
Odznaki
1
Nie chcę iść leżeć ale idąc Twoim tokiem rozumowania...muszę leżeć.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół