A tak na poważnie to po co wam ta legalizacja? Przecież dobrze jest jak jest. Bo co bo będzie można sobie zapalić? Każdy kto jest ogarniętym człowiekiem i ma odrobine oleju w głowie nie ma z tym najmniejszego problemu żeby sobie załatwić czy posadzić dobry towar, tylko cioty i ciamajdy się użalają nad tym że nie ma skąd załatwić dobrej trawy.
Kolejna sprawa, nie oszukujmy się, powiedzmy sobie szczerze, dużo ludzi tu na tym forum uprawia konopie nie tylko dla siebie ale też i dla pieniędzy, a jak zalegalizują to na czym będziecie zarabiać jak przeciętny palacz będzie mógł sobie kupić w sklepie? Już teraz wielu ludzi kombinuje żeby nie kupować od dilera tylko recepty sobie załatwiają.
Myślisz jeden z drugim że jak zalegalizują to sobie otworzysz sklep i będziesz trzepał hajs na ziole? No to pozwól człowieku że coś Ci wyjaśnie, kawałek kotleta i bułki jest legalne i Polacy nie są takimi debilami żeby nie umieć przekroić bułki na pół włożyć kotleta, jakieś sałaty i polać to sosem, a mimo wszystko to Mcdonaldy i kfc królują na naszych ulicach, w każdym większym i mniejszym mieście a nawet i na wsiach gdzieś przy trasie są mcdonaldy, a ja bym chciał żeby były takie restauracje szybkiej obsługi że podjeżdżasz sobie samochodem i nawet nie wysiadając z samochodu można było sobie kupić smaczne Polskie jedzenie typu bigos, pierogi, golonka, kotlet schabowy/mielony, gołąbki, kartoflak... Ale chcieć to ja sobie moge.
Ja osobiście nie chce żadnej legalizacji, jedyne co to kary mogli by zmniejszyć ale nie legalizować.