akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Propozy~

Wyszukiwarka Forumowa:
D

dunk0

Guest
Ema. Przypalam sobie szczypiorek od dluzszego juz czasu i nie wiem czemu, ale zawsze jakos palilem z fifki. I mam prosbe: moglibyscie mi zaproponowac jakies sposoby ktorymi warto sprobowac przypalic ;>

Peace!

C4

Well-known member
Weteran
Buchów
0
dunk0 napisał:
Ema. Przypalam sobie szczypiorek od dluzszego juz czasu i nie wiem czemu, ale zawsze jakos palilem z fifki. I mam prosbe: moglibyscie mi zaproponowac jakies sposoby ktorymi warto sprobowac przypalic ;>
Ty denny po***usie ograniczony do pytań. WWW.HASZYSZ.COM i prawa strona ekranu, czy tak ciężko poszukać?

Shogo

Well-known member
Weteran
Buchów
1
wystaczy poczytac i masz...

gomeS

Well-known member
Buchów
0
Polecam metode Wiadro (moja ulubiona), chociaz nowicjuszy lub ludków ze słabymi płuckami może troszke wyrezać na główce :)
link:
http://haszysz.com/index.php?id=sbutelka1

Blanta chyba też będziesz umiał zakręcić? a jak nie to kolega ci pomoże :) - naucz sie na tytoniu jeśli nie umiesz :) - ale blanty tylko jak masz duzo palonka :)

ew. zmontuj sobie jakas butle (nic trudnego kawałek srebra zamontuj w otworze na nakrętke podziuraw igłął, zrób dziure w dolnej części butelki ale na bocznej ściance, i ewentualnie sprzęgło czyli dziurke z górnej części butelki, siuwax wrzuc na srebro, ciągnąc podpalaj, sprzegło zatykaj palcem a gdy konczysz bucha odetkaj) - ekonomioczna metoda i zawsze znajdzie sie material zeby zrobic ową Butlęęęę :)

kurcze chłopaki troszke inwnecji :)

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
gomeS napisał:
Blanta chyba też będziesz umiał zakręcić? a jak nie to kolega ci pomoże - naucz sie na tytoniu jeśli nie umiesz - ale blanty tylko jak masz duzo palonka

ew. zmontuj sobie jakas butle (nic trudnego kawałek srebra zamontuj w otworze na nakrętke podziuraw igłął, zrób dziure w dolnej części butelki ale na bocznej ściance, i ewentualnie sprzęgło czyli dziurke z górnej części butelki, siuwax wrzuc na srebro, ciągnąc podpalaj, sprzegło zatykaj palcem a gdy konczysz bucha odetkaj) - ekonomioczna metoda i zawsze znajdzie sie material zeby zrobic ową Butlęęęę

nie tlumacz burakowi. jak nie umie szukac,czytac to hu. mu po calosci w du*e

pierwszy post napisany a zaden jeszcze nie przeczytany i odrazu temat! moj pierwszy byl dlugo po zarejestrowaniu a tematu jeszcze zadnego nie zalozylem. powinienes dostac warna i gdyby zalezalo to odemnie to juz bys go mial!

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
dunk0 napisał:

Peace!
po ch*j zakladasz nowe tematy??pytac sie na forum z czego sobie najlepiej przypalic...chyba niemasz kolegow jak niewiesz z czego sie jeszcze pali oprucz fifki...!!po 1 na haszysz.com masz multum sposobow palenia ziola,2 jest juz temat z czego lubia palic uzytkownicy!!!!!!! :pl: :pl: a po 3. nie pal juz szczypiorku bo z tego ze ci pewnie wciskaja szczypiorek(nawet niemusza majeranku bo i tak dasz sie zwalowac na byle czym...)
teraz przepros i naucz sie czytac i szukac :thumright:
peace! :salut:

D

dunk0

Guest
czy ja sie pytalem jakie se sposoby palenia ? :scratch: prosilem zebyscie zaproponowali jakim sposobem warto sprobowac ;S

VERSACZ

Well-known member
Buchów
0
dunk0 napisał:
czy ja sie pytalem jakie se sposoby palenia ? prosilem zebyscie zaproponowali jakim sposobem warto sprobowac

jest pelno tematow tego typu!

MoNtAnA

Well-known member
Weteran
Buchów
0
a ku**a na chata wbić to nie łaska ??? Banem go!

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół