nasiona marihuany

[Propozycja] Anonimowa ankieta województw

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

gość147

Well-known member
Buchów
1
Odznaki
1
Cześć, ostatnio wpadłem na dość fajny pomysł, aby ludzie którzy prowadzą fotorelację outdoor(ja także niebawem założe) zagłosowali w anonimowej ankiecie, z której wynikałoby które województwo króluje w uprawie outdoor. Być może na tą ankietę znaleźli by się również sponsorzy, którzy np. w postaci kilku ziaren wspomogli by dane województwo. Aby nie było fałszywych głosów, proponowałbym zamknąć ankiete dla ludzi którzy nie napisali posta w temacie. Czyli jeśli nie napisałeś żadnego posta w temacie z ankietą to nie zagłosujesz, w poście trzeba by było umieścić link do fotorelacji - oczywiście wszystko byłby anonimowe bez poglądu kto oddał głoś na jakie województwo. I teraz pytanie do administracji, czy z technicznego punktu widzenia forum jest możliwa do załozenia taka ankieta by postronni ludzie nie widzieli kto oddał głos na jakie województwo?

Zapraszam do dyskusji na ten temat.

Ostatnia edycja:

JOS

Well-known member
Weteran
Buchów
31
Odznaki
1
Ja myślę że jeszcze dodać nazwy miast i wsi , w tej ankiecie oczywiście.

gość147

Well-known member
Buchów
1
Odznaki
1
Wyczuwam szydere z Twojej strony :D Ankieta MUSI być anonimowa, by postronne osoby nie wiedziały, która osoba należy do jakiego województwa. Więc nie jest to przypałowe rozwiązanie tak jak myślisz.

Rush B

cyka blyat!
Buchów
821
gówniany pomysł

w zależności jak opcje miała by ta ankieta jest to jakieś źródło informacji dla służb z którymi nie chcemy mieć do czynienia,
po drugie dajmy na to że będą nazwy miast czy województw, to będzie tak
warszawa 3 głosy
łódź 6 głosów
sosnowiec 40 głosów
idzie sobie taki rolnik na spota i spotyka 20 poszukiwaczu cudzych roślin....
albo zaczną organizować jakieś zjazdy dla złodziei i wysyp dronów w okolicy sosnowca.. niektórzy na forum dążą do zmniejszenia anonimowości, na ch*j ? stare wygi się nawet nie udzielą tu.
jeszcze dałeś to w "konkursy" żeby złapać poparcie sępów...

Chory Królik

Well-known member
Buchów
4
Ja sie zastanawiam tylko po co Ci to wiedziec, w ktorych rejonach jest najwiecej growerow? Czemu tak Cie to interesuje?
Wedlug mnie idiotyczny pomysl, bo nikogo to nie interesuje raczej kto, gdzie sadzi. Na tym zakonczmy.

gość147

Well-known member
Buchów
1
Odznaki
1
hehe skoro mój pomysł się nie przyjął, temat uważam za zamknięty. :p

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół