akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Propozycje NOWYCH ODZNAK

Wyszukiwarka Forumowa:
C

chrabonszcz

Guest

może emeryt, np dla takich jak ja :sunny:

nie wiem..

laska taka dla staruszków jako logo

dodatkowo słoneczko, że aut, żarówa, że in

pozdrawiam serdecznie dziki dzik

G

Guest

Guest
ch*j na wszystkie problemy !

Wystarczy ch*j , można to zinterpretować jako młody ch*j ,stary ch*j , ch*j w dupie , ch*j wam w du*e , ch*j na rogi , chujoza ,chu**we grow , chu**we wszystko , ch*j i piz*a w nocy gwizda , czyli odznaka uniwersalna :) chujowizna .

V

vegito

Guest
Krym™;1341652 napisał:
Wystarczy ch*j , można to zinterpretować jako młody ch*j ,stary ch*j , ch*j w dupie , ch*j wam w du*e , ch*j na rogi , chujoza ,chu**we grow , chu**we wszystko , ch*j i piz*a w nocy gwizda , czyli odznaka uniwersalna :) chujowizna .

Hahha wystarczy wejsc na chwilke zeby odrazu sie uśmiechnąc :) od tego jest w końcu tez to forum
Krym jestes pie****nięty, oczywiscie w pozytywnym tego słowa znaczeniu<rotfl>

U

Usunięty 58869

Guest
Krym™;1341652 napisał:
Krym ty dyskryminujesz nasze grow Kobitki - a gdzie ci*a? Brzydko by to wyglądało kobieta z karnym kut*sem, jestem za karną waginą* ;)

* taka większa kara dla hetero może być wówczas... <peace>

Ostatnią edycję dokonał moderator:
G

Guest

Guest
Macie już dział dla lesb , czego jeszcze ? może osobne SB , albo najlepiej osobne forum ? Waginator#.com :angry-smiley-face-s

edit mod: lesb?? kontroluj bajere . . .

Ostatnią edycję dokonał moderator:

WRX

Well-known member
Buchów
1
Proponuje odznaki wiekowe aby ludzie wiedzieli czy maja doczynienia z 18 latami czy z 60 ;)

P

Pustelnik

Guest
Proponuje odznaki wiekowe aby ludzie wiedzieli czy maja doczynienia z 18 latami czy z 60 ;)

Ta,zgredy beda wbijac ze maja 20+,co by mlodo sie poczuc,a malolaci ze 50+ hehe

A po co to komu,co mnie obchodzi kto ile ma lat,kilka kogos postow i widac czy dojrzaly ogarniety,czy leb.

Moze odznaka czy zonaty,czy singiel japie****ololo

Ja mam 12, a Krym dopiero komunie mial:sunny:

P

Pustelnik

Guest
Szpanuje tym tekstem juz od jakiegos czasu,a ktos go uzyje to opie****:(

Keptejn

Well-known member
Buchów
0
Krym™;1343503 napisał:

Ja proponuję odznakę "Grower o stu twarzach"
Dla bardzo często zmieniających awatary <joint>

V

Victoria

Guest
Proponuje odznake Eksperymentator za przeprowadzony eksperyment i ciekawe wnioski.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół