akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Propozycje NOWYCH ODZNAK

Wyszukiwarka Forumowa:
Ł

ŁukaszCannaGrowR

Guest
Mam propozycje otóż brzmi ona tak wymyślić nowe odznaczenie to znaczy

Za uprawę indoor (może być outdoor), która będzie poświęcona nie wysuszeniu
kwiatu i paleniu
go lecz "kwiatostan do wyrobu olejków" to znaczy relacja z uprawy plus relacja z
wyrobu BHO. Jeden olejek z jednej odmiany lub jak kto chce może być "mieszanka"
Jak ktoś zrobi olejek z konkretnej odmiany wtedy może zdać relacje z efektu jaki
miał po danej odmianie koncentratu. Możecie po prostu dać
takie odznaczenie i jak ktoś chce niech takie coś zrobi. Ważne w tym jest relacja
i wytworzenie nowego osobistego koncentratu. To coś takiego jak openseeds.
Może być z tego fajna zabawa i przygoda.<coolpalacz>

O

old_school

Guest
a ja mam taki pomysł na wprowadzenie odznaki:

"Karnego kut*sa"

wręczanej użytkownikom obdarowywanym warnem jako formę publicznego, czasowego napiętnowania za przewinienia wobec stada... ;]

Ostatnia edycja:
Ł

ŁukaszCannaGrowR

Guest
No i co ty chciałeś przez to powiedzieć przecież "karny ku**s" już jest!

O

old_school

Guest

a faktycznie ale jest przyznawany zamiast warna, dość dyplomatyczne rozwiązanie :D

---------- Post Zaktualizowany 13:31 ---------- Data pierwszego postu 13:28 ----------

To coś takiego jak openseeds.

a Ty co chciałeś powiedzieć mówiąc o wprowadzeniu odznaki za fotorelkę wytwarzania olejku nazywając to "openseeds" :D

Ł

ŁukaszCannaGrowR

Guest
Stworzone koncentraty (chodzi mi np. o Holandię czy U.S.A. (Kalifornia)) tak samo jest popyt na to jak na konkretną odmianę. W openseeds poświęcasz rośliny na tworzenie nasion, a tu poświęcasz roślinę na konkretne odmiany koncentratu i za to dostajesz odznakę. W zależności ile przeprowadzisz fotorelacji taki dostaniesz kolor odznaki.

O

old_school

Guest
Stworzone koncentraty (chodzi mi np. o Holandię czy U.S.A. (Kalifornia)) tak samo jest popyt na to jak na konkretną odmianę. W openseeds poświęcasz rośliny na tworzenie nasion, a tu poświęcasz roślinę na konkretne odmiany koncentratu i za to dostajesz odznakę. W zależności ile przeprowadzisz fotorelacji taki dostaniesz kolor odznaki.

rozumiem twoją koncepcje, w sumie to fajny pomysł tyle że openseed to poprostu dział dzielenia się pestkami

https://www.forum.haszysz.com/showthread.php?91676-Regulamin-Open-Seed

Ł

ŁukaszCannaGrowR

Guest
no to można stworzyć odznakę "Genetyka"(czyli tworzenie nowych odmian pestek przecież są płyny do wyrobu pyłku który jak zapyli to wychodzą w 100% żeńskie pestki) i odznakę indoor lub outdoor "BHO"(opis wyżej).

Ostatnia edycja:

Zacier

Administrator
Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
2
Buchów
16,026
Odznaki
1
Taka też jest i daj już spokój z tymi odznakami, bo jeszcze tobie ktoś jakąś przypnie.
Książkę poczytaj, film oglądnij...

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,554
Odznaki
1
Wezcie moze przejrzyjcie jakie juz sa odznaki zanim zaczniecie pier***ic 3 po 3.

Ł

ŁukaszCannaGrowR

Guest
no może ja się "źle wyraziłem" bo to nie open seed tylko fotorelacja z pestek do open seed, a to "BHO" mogłoby być.

Mam propozycje otóż brzmi ona tak wymyślić nowe odznaczenie to znaczy

Za uprawę indoor (może być outdoor), która będzie poświęcona nie wysuszeniu
kwiatu i paleniu
go lecz "kwiatostan do wyrobu olejków" to znaczy relacja z uprawy plus relacja z
wyrobu BHO. Jeden olejek z jednej odmiany lub jak kto chce może być "mieszanka"
Jak ktoś zrobi olejek z konkretnej odmiany wtedy może zdać relacje z efektu jaki
miał po danej odmianie koncentratu. Możecie po prostu dać
takie odznaczenie i jak ktoś chce niech takie coś zrobi. Ważne w tym jest relacja
i wytworzenie nowego osobistego koncentratu. To coś takiego jak openseeds.
Może być z tego fajna zabawa i przygoda.

to nie polega na wrzuceniu zeschłych odpadków krzaków do bubbler bugów tylko na tworzeniu konkretnego koncentratu z konkretnych topów roślinki. Po prostu można to nazwać "Uprawa BHO".

albo sami wymyślcie nazwę jeżeli to przejdzie

Ostatnia edycja:

Buzz Astral

The Weed Ranger
Weteran
Buchów
3,913
Odznaki
11
Mam nową propozycję odznaki - Grow Organiczny (brąz/srebro/złoto) lub niebieska w stylu "Micro"

"Odznaka przyznawana na przeprowadzenie fotorelacji organicznej."

Myślę, że dla userów uprawiających z BioTabs, BioBizz czy np. [MENTION=27768]judaista[/MENTION], który uprawia full organic - spoko odznaka :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół