Siema wszystkim...ja troche odbiegne od tematu ale szukam jakies deski ratunku otoz...Bardzo podoba mi sie zabawa z konopia i bardzo lubie czekac az roslinka kwietnie i wogole ale jest taki problem widze ze macie ladna paczke nasion i wogole wszyscy fajnie piszecie o waszych plonach tez bym chetnie z wami popisal niestety nie moge poniewaz mam tylko male roslinki z pokarmu dla pappug ;( chetnie uchodowal bym cos wiekszego cos na co naprawde warto poswiecic czas....Niestety jedym slowem nie stac mnie to zeby kupic nasiona za 80 zl
wszyscy piszecie ze to powinno sie szrzyc wiec jesli nie byl by to dla was problem jesli mogli byscie mi odstapic chociaz 3 prawdziwe ziarna moge wam bardzo chetnie zaplacic niestety moje fundusze sa kruche niestety nie kazdemu sie powodzi moge wam zaplacic tyle ile moge jak narazie mam 11 zl a gdzie tu jeszcze do 80 wiec jesli nie sprawi to komus problemu i byl by tak dobry wspomodz mnie chociaz 1 ziarnem to bardzo prosze pisac na gg : 2035537 Z GORY WIELKIE DDZIEKI CHETNIE SIE ODWDZIECZE JAK TYLKO BEDE MOGL !