• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Proszę o ocene LST ( PIERWSZE)

Wyszukiwarka Forumowa:

patkud

Well-known member
Buchów
0
Wszystko chyba dobrze ogarnąłeś, ta wigotność 90% przez 4h ciemni nic nie zaszkodzi wiem bo u mnie tak było i jest, a ten jeden krzaczek taki blady jest bo go prawdopodobnie przekarmiłeś zrób mu flusha i daj nastepnym razem mniej zupy.

Dokładnie tak, to jest skunik B52 dostałem za darmo nasionki więc trochę eksperymentuje z nawozami pryskaniem etc, na nim więc o niego się nie martwię ;]. Ale flusha zrobiłem i mam nadzieje że wyzdrowieje.

---------- Aktualizacja posta 17-07-2012 00:22 ---------- Czas poprzedniego posta 16-07-2012 23:39 ----------

Oto dzisiejsze LST, jest to moje PIERWSZE lst więc proszę trochę o pomoc co poprawić. Czy jest dobrze, czy źle zrobione.

Skunik:

Lowrydery (narazie dwa)

1.

2.

W moim rozumieniu LST powinno wyglądać tak jak na 1:

a ja mam tak jak na 2

---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 00:25 ----------

Mile widziane uwagi ( krytyka), oraz pomoc.

Podjarany

Well-known member
Buchów
0
na 1 , 2 zdj widze zlamana łdyge , krucho :/ postaraj sie te szczyty ponaginac jeszcze troche nizej zeby byl nizej od pozostalych wtedy te ''pozostale'' pojda w gore :D naginaj jak maja sucho sa bardziej elastyczne . Powodzenia <shiza>

patkud

Well-known member
Buchów
0

nagiąłem jeszcze bardziej oraz, trochę listki poodgarniałem haczykami zrobionymi z drutu z izolacją.

Masz rację na dwóch pierwszych widać nadłamaną łodygę, ale to roślinka do eksperymentów. Została już przelana nawozami, teraz łodyga ;/. Ale na darmowym nasionku mogę eksperymentować ( będę szczęśliwy jeśli dojdzie ;])

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół