akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Proszę o pomoc

Wyszukiwarka Forumowa:

sherman

Member
Buchów
0
Siemanko! Mam problem taki ze: Mam nasionka White russian i Big bud Chce je posadzic w indoor. Mam boxa o wym. szer.1,5m. dlugosc 2m, wys.2m Jaką moc lampy najlepiej zastosowac, czy np. 2 lampy 400W by wystarczyly? Prosze o pomoc

Revers

Well-known member
Buchów
1
Zalezy od tego ile chcesz uprawiac roslin? Twój box ma powierzchnie 3 m2 tak wiec optymalnie bedziesz potrzebował 4lamp HPS po 400W chyba że chcesz uprawiać 3-5 krzaków to wystarczy ci nawet jedna...

P

predator

Guest
Myśle że 2 lampy HPS 400w wystarczą jeśli zrobisz dobry odbłyśnik pamiętaj że dobra wentylacja to podstawa też mam HPSa 400w więc już wiem ze jak sie ma lampe 400w to bardzo potrzebna jest wentylacja :thumright:

Tralaliński

Well-known member
Weteran
Buchów
0
oj hps 400W taje strasznie duzo ciepła :king:
sam tez takiego posiadam to wiem ;)

sherman

Member
Buchów
0
Wiem ze daje duzo ciepla. Ale mam równiez hps 400w do uprawy roslin, to ona wydziela duzo mniej ciepla niz zwykla sodowa.A z wentylacją to niebędzie problemu Bo mój ogródek bedzie się znajdowal w dobrze wentylowanej piwniczce, zrobie wnim box 3-2. Sciany wylozylem kocem ratunkowym, mysle ze dobrze odbija on swiatlo. Tylko mam jeszcze problem jak go moge ogrzac. Bo chyba same lampy niedadzą tyle ciepla? Jakie urządzenie. bylo by waszym zdaniem najlepsze???

Revers

Well-known member
Buchów
1
Włącz na próbe lampy włóż termometr do srodka i zamknij boxa na 12h sprawdzaj co jakiś czas temperature a zobaczysz czy bedzie zimno czy ciepło? najlepsza temperatura to 24-28 stopni...

Z

Zordon

Guest
Ile kosztuje 400w lampa HPS?? I gdzie mozna kupic bo w jednym sklepie juz bylem i tam nie mieli zadnych sodowek:/

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół