nasiona marihuany

prosze o drobna pomoc w założeniu uprawy :)

Wyszukiwarka Forumowa:
M

muniek

Guest
witam na początek chciał bym sie dowiedziec czy jakaś roślina w optymalnych warunkach zdąży wydać plon do puźniej jesieni ??

S

sdfsdf

Guest
jedynie to lr ale napisz wiecej cos na temat tej uprawy
out in? w tym roku czy na nastepny sezon pisz jak najwiecej danych bo to co tutaj podales duzo nam nie daje do myslenia... pozostaja domysly..

M

michal14legia

Guest
siema czy jak bym zasadzil teraz na strychu konopa czy bez problemowo by mi wyrósl oczywiscie w boxsie za dwa dni bede mial nasiona wiec prosze o szybka odpowiedz a mam jeszcze jedna prosbe jak mam utrzymac dobra temp w boxsie jak dostarczyc Co2 do fotozyntezy i jakiej wielskosc zrobic tego boxa nasiona bede mial Ak 48 wiec nie musze chyba robic wielkiej szafy :bounce: . pozdr for all

adehade

Well-known member
Buchów
0
michal14legia napisał:
siema czy jak bym zasadzil teraz na strychu konopa czy bez problemowo by mi wyrósl oczywiscie w boxsie za dwa dni bede mial nasiona wiec prosze o szybka odpowiedz a mam jeszcze jedna prosbe jak mam utrzymac dobra temp w boxsie jak dostarczyc Co2 do fotozyntezy i jakiej wielskosc zrobic tego boxa nasiona bede mial Ak 48 wiec nie musze chyba robic wielkiej szafy :bounce: . pozdr for all

Wszystko jest na forum szukaj

Orion

Well-known member
Weteran
Buchów
11
było było i było.. kosz.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół