• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Prosze o Pomoc jakies czarne robaki z czulkami

Wyszukiwarka Forumowa:
Status
Ten wątek został zamknięty.

Cisnieniowiec

Well-known member
Buchów
0
czesc
mam problem od 2 dni znajduje jakies czarne robaki z czulkami w okolicach boxa i nawet w nim sie zdazyly bo podjadlo mi planty

nie mam aparatu wiec postaram sie je wam dokaladnie opisac

wielkosc przewaznie 3 mm ale zdazyly sie 2 okolo cm

cialo czarne podluzne glowa mala i para czulek
robak nie lata poprostu biega

nie wiem co to jest ale widze ze problem narasta jutro lece po srodki chemiczne i postaram sie wytepic a planty przeniose w inne miejsce na cza sdezynsekcji

puki co zlalem ziemie ywarem tytoniowym ale normalnie kolo sloja z tym se biegal i nic se z niego nie robil

:( smutno mi
pomocy

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
czesc
mam problem od 2 dni znajduje jakies czarne robaki z czulkami w okolicach boxa i nawet w nim sie zdazyly bo podjadlo mi planty

nie mam aparatu wiec postaram sie je wam dokaladnie opisac

wielkosc przewaznie 3 mm ale zdazyly sie 2 okolo cm

cialo czarne podluzne glowa mala i para czulek
robak nie lata poprostu biega

nie wiem co to jest ale widze ze problem narasta jutro lece po srodki chemiczne i postaram sie wytepic a planty przeniose w inne miejsce na cza sdezynsekcji

puki co zlalem ziemie ywarem tytoniowym ale normalnie kolo sloja z tym se biegal i nic se z niego nie robil

:( smutno mi
pomocy

Cos takiego??

Cisnieniowiec

Well-known member
Buchów
0
nie nie moje sa takie waskie w barkach strasznie mnie to k***ia szyukalem ale nie moge znalesc wygladaja jak male karaluchy tylko ze sa czarne cos okropnego z dnia na dien wiecej moje planmty gina ;(

Jarecki

Well-known member
Weteran
Buchów
12
Bez zdjecia nic nie poradzimy.
Specem od robali tez nie jestem

oleander

Well-known member
Buchów
0
Zapodaj fotke to mysle ze dam rade powiedziec co to i jak to zwalczyc, bo z opisu ciezko konkretnie sklasyfikowac jakie cholerstwo ci sie przypaletalo. Jezeli chcesz dzialac szybko to zastosuj np:karate zeon ,dziala na przedziorki oraz wiekszosc owadow lub inny preparat owadobojczy o szerokim zakresie dzialania. Pozdro

Cisnieniowiec

Well-known member
Buchów
0
mam fote jak ja wstawic ?

---------- Aktualizacja posta 22:39 ---------- Czas poprzedniego posta 22:29 ----------

przepraszam ze tak ale nie umiem fotek wstawiac

to bezpieczna strona
http://www.storczyki.pl/forum/table_view.php3?bn=storczyk_storczyki2&key=1263148299

---------- Aktualizacja posta 22:40 ---------- Czas poprzedniego posta 22:39 ----------

nie zauwazylem zeby skakal

---------- Aktualizacja posta 22:41 ---------- Czas poprzedniego posta 22:40 ----------

ile kosztuje karate?

oleander

Well-known member
Buchów
0
W kazdym ogrodniczym inne ceny . Przecietnie 7-8 zl za 5 ml lub 13-14 zl za 20ml naprawde groszowe sprawy a bydlak bardzo skuteczny.Pozdro

Cisnieniowiec

Well-known member
Buchów
0
to jak duzy skoczkodupek tyle ze czarny i nie skacze myslalem o jakims rajdzie bo ich wiecej poza boxem niz nim choc moze sie myle

---------- Aktualizacja posta 23:10 ---------- Czas poprzedniego posta 23:09 ----------

przewaznie widze je na scianie przy ktorej jest box i na boxie boxa nie mam szczelneo bo sam go robilem wyzynarka

---------- Aktualizacja posta 23:12 ---------- Czas poprzedniego posta 23:10 ----------

no nic dzieki za pomoc szkopda ze nie wiadomo co to i dobranoc buch na noc

ogrodnik_bob

Well-known member
Weteran
Buchów
0
pewnie sa to jakies zuki. musosz miec niezly burdel w pokoju - posprzataj i do*** jakiejs chemii na karaluchy/prusaki ;)

Cisnieniowiec

Well-known member
Buchów
0
no co ty nie mialem nigdy robakow to cos okropnego najwiecej ich widze jak w nocy zapale swiatlo to wyczaje zawsze ze 2 sztuki

kupie chemie i sie okaze
juz mi sie snia te planty ze sa zniszczone i w ogule paranoja ;)

dzisiaj ich jeszcze nie widzialem

Cisnieniowiec

Well-known member
Buchów
0
NIE WYTEPILEM ciagle walcze u mnie w bloku jest melina i z meliny jakos wlaza okna juz mam zakmniete ze ho ho

ale one nie wlaza w krzaki chyba ogolnei to chemia malo na nie dziala

mam specjalne proszki pyliste roztwory itp ale to nic nie dziala pojawily sie na dodatem cmy albo mole sam nie wiem cma duzo ich po 10 dziennie zabijam

---------- Aktualizacja posta 21:57 ---------- Czas poprzedniego posta 21:55 ----------

ps ogladam twoja fotorelke marzenka

smiechowo ;) pozdrawiam

marzenka

Well-known member
Buchów
0
Dzieki bracie za pozdrowienia ja rowniez pozdrawiam a co do robactwa to chyba trzeba by bylo meliny i lokatorow pozbyc sie pierwsze.... :harvest:

Cisnieniowiec

Well-known member
Buchów
0
kurcze wchodze wczoraj do szafy grzebie w ziemi (kontrola) a tu jeden sk***iel wielki az 2 mm metnobialy i polowa czarna 2 czulki na bani i 2 kolce na dupie -.-

ciekawe co to

ostatnio zawsze wychodzac z szafy mam ch***wy humor

teraz jestem w dupie z kasa (roboty brak) a planty mi sie poblokowaly i jeszcze jakies robaki

juz mi pradu szkoda

Status
Ten wątek został zamknięty.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół