• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Prosze o pomoc mój pierwszy out roślinki jakies blade

Wyszukiwarka Forumowa:

azlikon

Member
Buchów
0

vietorius

Well-known member
Buchów
0
przesadzaj je niedlugo z tych butelek
a co im? moze przy mokro ? niewiem .<peace>

azlikon

Member
Buchów
0
dla czego je przesadzić butelki są spore mają 5 l ????ogólnie mam wrażenie ze liście tylko lekko opadnięte są podlewam je 2 razy w tyg

G

Guest

Guest
dobrze jest wypie**** ta folie niech dostanie troszke deszczyku , zrób dziurki na dole bytelki ze by woda odchodziła i niech stoji na powietrzu teraz jes na wgu to niech sobie pourzywa troszke wilgoci , a jak bedzie kwitła to dasz pod folie zeby plesni niebyło , podlewaj nawozami jakimis troszke , jakies łajno morze byc rozmoczone niech dostanie troche mocy :) niecackaj sie tak bo nic ci niewyjdzie troszke wigoru musi byc w uprawie :)

azlikon

Member
Buchów
0
aha trzymałem cały czas pod folią bo bałem się żeby za dużo wody nie dostały ostatnio ciągle pada deszcze szlak je nie trafi od deszczu

G

Gość

Guest
dla czego je przesadzić butelki są spore mają 5 l ????ogólnie mam wrażenie ze liście tylko lekko opadnięte są podlewam je 2 razy w tyg

Korzenie nie lubią słońca więc wypie**** je z tych butelek, albo obklej taśmą izolacyjną.

azlikon

Member
Buchów
0
ok tak zrobię okleje butelki czymś i dam je na powietrze bez foliaka mam nadzieję ze nie padną bo sporo deszczu ostatnio pada

---------- Aktualizacja posta 15:27 ---------- Czas poprzedniego posta 15:20 ----------

tak to są automaty dokładnie mają 4 tyg chyba będę musiał je przenieść do domu bo noce coraz zimniejsze czy zostawić je na zewnątrz co myślicie

G

Gość

Guest
ok tak zrobię okleje butelki czymś i dam je na powietrze bez foliaka mam nadzieję ze nie padną bo sporo deszczu ostatnio pada

---------- Aktualizacja posta 15:27 ---------- Czas poprzedniego posta 15:20 ----------

tak to są automaty dokładnie mają 4 tyg chyba będę musiał je przenieść do domu bo noce coraz zimniejsze czy zostawić je na zewnątrz co myślicie

Zostaw je na zewnątrz. Nic im się nie stanie. Temperatura nie spada poniżej 0 więc jest dobrze :D

azlikon

Member
Buchów
0
Zauważyłem jeszcze małe dziurki na liściu jednym co je wpie****a kupię karate zeon i spryskam je

Blizna

Well-known member
Buchów
0
Jak to są dwie lub trzy dziurki na jednym liściu to niczym nie pryskaj bo im jeszcze zaszkodzisz. Zawsze kilka dziurek będzie na outdoorze i nie ma co się przejmować. Chyba, że liście są całe podziurkowane to wtedy można działać.

The-Rolnik90

Well-known member
Buchów
0
po co ci to mamy wrzesien ! w pazdzierniku jesien = deszcze 0slonca wiec nie wiem po co ci to .

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół