no z opisu wynika ze np. od maja a w pazdzierniku zbiory i ze rosna nie wiem nie pamietam nie chce juz tam wchodzic ale chyba ponad 2 metry wszyscy jednak mowili mi ze to AF-y w innym temacie ale mniejsza o to w nastepnym roku dobieramy dobry sklepik to moj pierwszy raz nie chcialem zagladac na fora itd. wiesz o co chodzi,jak mowie zagladaj tu :spalony:Gdyby to były AF-y już byś siedział i dawno jarał to palenie, podejrzane sionka tak samo jak sklep, z którego je kupiłeś. Masz na forum wiele polecanych sklepów z nasionami, następnym razem polecam skorzystać.
Co do roślin daj im spokój przez tydzień, niech sobie pisząIdź za tydzien zobaczymy co słychać.
powodzenia
---------- Aktualizacja posta 09-08-2012 20:43 ---------- Czas poprzedniego posta 08-08-2012 20:58 ----------
ku**a musialem pojechac na spota i zobaczyc co sie dzieje robie to ku**a z pasji a nie zeby dilowac,czy ku**a napie****ac blanty bo mam cisnienie nie te czasy
amnesia ktora niby dochodzi do siebie sam nie wiem
a tu druga ta bardziej chora
i jeszcze blackberry
wiem ze hu**wo mi idzie i nikt nie musi mi tego mowic z***any spot,brak wiedzy,wielokrotne przesadzanie ale w nastepnym roku jak dozyje to dam z siebie wszystko pierwszy out...
Pozdrawiam wszystkich Rolnikow haha:zjarany: