nasiona marihuany

Przebłyski geniuszu ganji zażywszy :)

Wyszukiwarka Forumowa:

Silent_Bob

Well-known member
Buchów
0
Jestem tu nowy, a że na uprawie jeszcze za bardzo się nie znam to podzielę się paroma fajnymi sytuacjami które zdażyły mi się po ziole :).
Zamierzchłe czasy dziewiczych faz, kiedy to zawzięcie walczyłem ze ścianami :farao: niestety minęły i teraz wszystko przebiega nieco spokojniej.
Pewnego razu miałem niezłą akcję w Albercie (supermarket). Jesteśmy z kumplami, ja zbakany. Stoimy przy kasie, a za mną jakaś babka chciała żebym się przesunął bo chciała koszyk spod lady. Nie usłyszałem. To mnie złapała za ramię i powtórzyła :cat:. Zostawiłem zakupy i uciekłem w popłochu :).
Ale nic nie przebije mojego starszego brata. Pewnego wieczoru tak się zbakał, że przyszedł do domu (facet 25 lat), nie odezwał się do nikogo, wszedł do łazienki i porozwieszał po całym pomieszczeniu skarpetki. Następnie nalał wody do wanny i usnął. Po paru godzinach ciotka (jego mama) wyciągnęła go z wody i położyła do wyra. Następnego dnia rano zapytała co zrobił z mydłem. My idziemy do łazienki a tam połowa mydła odgryziona :queen: :tongue:

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Silent_Bob napisał:
wszystko przebiega nieco spokojniej.
Pewnego razu miałem niezłą akcję w Albercie (supermarket). Jesteśmy z kumplami, ja zbakany. Stoimy przy kasie, a za mną jakaś babka chciała żebym się przesunął bo chciała koszyk spod lady. Nie usłyszałem. To mnie złapała za ramię i powtórzyła . Zostawiłem zakupy i uciekłem w popłochu .
Ale nic nie przebije mojego starszego brata. Pewnego wieczoru tak się zbakał, że przyszedł do domu (facet 25 lat), nie odezwał się do nikogo, wszedł do łazienki i porozwieszał po całym pomieszczeniu skarpetki. Następnie nalał wody do wanny i usnął. Po paru godzinach ciotka (jego mama) wyciągnęła go z wody i położyła do wyra. Następnego dnia rano zapytała co zrobił z mydłem. My idziemy do łazienki a tam połowa mydła odgryziona
moze nie jedz juz tych gribensow!! :thumleft:

Silent_Bob

Well-known member
Buchów
0
Coś Ty ja w życiu mushroom'ów nie tykałem :) tylko MJ. A brat zjadł mydło bo on jest niewprawiony i go trochę pozamiatało :thumleft:

gomeS

Well-known member
Buchów
0
ja mam takie akcje ze jak wracam skopcony jak szmata do domu to robie takie bezsensowne rzeczy nieswiadomie jak:

- przyszedłem do domu, rodzice juz spali, chcialo mi sie pic, nalalem dwie szklanki kompotu, zaczalem robic jedzenie, gdy skonczylem robic jedzenie wylalem jedna szklanke komptu do zlewu a druga wypilem... - czynnosc zupelnie bez sensu

- bylem bardzo spalony, i przez calal drogę powtarzalem sobie zeby tylko nie zrobic jakiegos przypalu przy starych zeby sie nie skapneli, przeszedlem do domu, zaczalem robic sobie zarcie, i do kuchni wszedł ojciec, zaczal mi prawic kazanie ze mam złe wyniki w szkole, i zapytał mnie co chce robić w przyszłości? - i w tym momencie moj mozg nie wytrzymał powstrzymywania skopcenia - powiedzialem ojcu ze chce składać młotki i zaczałem z olbrzymim usmiechem na twarzy tłumaczyc jak sie składa młotki (brzmiało to tak: bierzesz młotek i trzon nakładasz młotek na trzon) ojciec odparł na to: Ktoś tu się naćpał teraz tylko nie wiem czy ja czy ty....

A co do hipermarketów, uwielbiam będac spalonym zwiedzać owe :) to jak wycieczka do innego świata :)

K

kojar

Guest
we mnie włączył sie kuchaz... wpadam do kuchni biore co popadnie, ksiażke kucharska, telefon... dzwonie do ziomka uwalonego w 3 d*py i zaczunam jak Maklowicz nawijam, gotuje, breham sie .... patrze a tu moja Stara w drzwiach stoi..
- co ty robisz?
- kotlety po sułtańsku:)
-Znowu się naćpałeś...?

H

haszyszekk

Guest
gomeS napisał:
Ktoś tu się naćpał teraz tylko nie wiem czy ja czy ty....
kojar napisał:
-Znowu się naćpałeś...?
Ej to o co u was chodzi z przypalem skoro rodzice wiedzą że ćpacie??? :scratch: pzdr

sd

Well-known member
Buchów
20
żeby nie zjazyli ze są akurat zbakani to proste ....
rodzicom nieda sie wytlumaczyc ze baku jest jak browar ... wiadomo

durielek

Well-known member
Weteran
Buchów
0
SCuN napisał:
żeby nie zjazyli ze są akurat zbakani to proste ....
rodzicom nieda sie wytlumaczyc ze baku jest jak browar ... wiadomo
no wlasnie...!!and that it is...

gomeS

Well-known member
Buchów
0
bogusik2 napisał:
gomeS napisał:
Ktoś tu się naćpał teraz tylko nie wiem czy ja czy ty....
kojar napisał:
-Znowu się naćpałeś...?
Ej to o co u was chodzi z przypalem skoro rodzice wiedzą że ćpacie??? :scratch: pzdr

ten tekst z ust mojego ojca to był raczej żart z jego strony, raczej on nawet nie był świadomy że trafił w dziesiątke :D aaaah naiwność rodziców :)

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
ja kiedys wpadlem na takich smakach do domu ze jak robilem kolacje to poprostu biegalem po kuchni np.po widelec czy jakies skladniki potrzebne mi do jajecznicy,wylatywaly mi rzeczy z rak (np.zakretka od oleju) :thumleft: a starsza do mnie co chwile:"gdzie ci sie tak spieszy?" :sunny: a na drugi dzin pytali mi sie ile wypilem wczoraj :scratch:

Prociu

Well-known member
Buchów
0
zawsze jak sie zbucham to mam wrażenie że jestem filozofem...

Silent_Bob

Well-known member
Buchów
0
Ja to nie wiem panowie, ale zawsze jak wracam na chate po paleniu to pierwsza rzeczy jaką robię to kierunek >> kuchnia. No i prawie zawsze sie starsza musi napatoczyć. Czasem jest tak, że gadam z nią 40 minut robiąc fure żarcia :thumleft: I ja nie wiem, albo ja tak dobrze ściemniam, albo ona wie :)
A jutro podejmuję ryzyko - wyjeżdżam do Krakowa na 4 dni bakania i muszę zostawić jej moją roślinkę pod opieką. Przecież nie powiem, że rzeżucha wymaga naświetlania 16/8 ;).
Dlatego jutro ją uświadomię co to jest etc. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Jest spora szansa, że da sie namówić na palenie jak wróce z Krakowa :)

PS> Chce sie zbakać masakrycznie i iść do kina IMAX na film w 3D :cat: Ktoś próbował?

banan

Well-known member
Weteran
Buchów
2
ooo stary jak bym tylko mogl to bym poszedl odrazu :D niezapomniane przezycia by musialy byc :D ja jutro planuje wypad na dyskoteke z zielonym w kieszeni :D swiatla,stroboskopy - moze byc ciekawie :cheers:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Góra Dół