akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

przechowywanie nasion pomocy

Wyszukiwarka Forumowa:

mastablastskun

Well-known member
Buchów
58
Witam serdecznie otoz niech nie ktorzy wybacza mi ze podpinam sie pod do samo pytanie ale
czy jezeli trzymam nasiona w plastikowych pojemniczkach w pokoju to
sa dobrze przetrzymywane do nastepnego sezonu ?? czy popelniam blad i bedzie mnie to kosztowalo utraty zebranego dobytku , zaleca ktos inny sposob
zaznacze ze z lodowka odpada nie mieszkam sam
w nie ktorych plastikowych pojemniczkach mam waciki a ogolnie nasionka powkladalem w te same pojemniczki co otrzymalem przy zakupie

czekam na jakies porady:spalony:

L

Lord of Bhang

Guest
ELO moga byc w pojemniczkach jak powkladales waciki byle by byly w ciemnym miejscu ja np przetrzymuje w zwyklym pudelku w szafie tylko zeby nie bylo wilgoci i gitara pozdro 5!:)

#

Obsługa forum
Administrator
Weteran
Rozwiązań
1
Buchów
18,605
Odznaki
1
Lodówka...

blvck

Well-known member
Buchów
143
No już Panowie nie przesadzajmy, jak ma je sadzić za rok to może spokojnie trzymać w suchym ciemnym miejscu...
Jak je chce trzymać latami to wiadomo lodówka ale jak ma z nimi startować next outa to na luzaku

H

HCT

Guest
No już Panowie nie przesadzajmy, jak ma je sadzić za rok to może spokojnie trzymać w suchym ciemnym miejscu...
Jak je chce trzymać latami to wiadomo lodówka ale jak ma z nimi startować next outa to na luzaku

jak mozna cos zrobic dobrze albo bardzo dobrze to chyba lepiej opcja druga :) za rok nei wysieje i powstanie nowy za***isty temat: "moje pestki maja rok i byly przechowywane w szafce, wykielkuja?pomocy"
lol

BlackMen

Well-known member
Weteran
Buchów
2,767
Odznaki
1
wrzuć je do zupy są bardzo odżywcze <joint>

R

rolnikdolpasz

Guest
Ciemna reklamówka, lub folia i dać w dobrze zakręcony słoik. Słoik z pakunkiem należy włożyć do lodówki.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół