Nie umiem robić napisów. Gość nie gada jakoś mega wyraźnie, ale to co trzeba chyba wychwyciłem.
"Siemano. Witam ponownie, jestem doktor Allen Frankel skądś tam w Kalifornii. Dziś postanowiłem opowiedzieć o czymś bardzo interesującym, co odkryłem u moich pacjentów i pracowałem nad tym jakiś czas.Otóż pacjenci mówili mi, że gdy palenie bogate w CBD pomieszali z odmianami o wyższym THC lub psychoaktywnym działaniu otrzymali fazę, która trwa znacznie dłużej. Wiec po wypytaniu wielu ludzi w kraju i rozeznaniu się w temacie wydaje się dla mnie jasne, że CBD wpływa na spowolnienie wydzielania i działania THC. Więc jeśli spalisz stuff z duża ilością THC i otrzymasz psychoaktywny efekt, a następnie przyjmiesz małą dawkę cbd, jest bardzo prawdopodobnym, że twoje doznania będą trwały nawet do 6 godzin. Oczywiście nie namawiam do palenia wielkich ilości i bycia za***anym calutki dzień. :zjarany: Kieruję to raczej do osób, które sa chore i naprawde potrzebuja efektu THC, a dotychczasowy czas jego dzialania im nie wystarczał. Czy nie będzie dla nich lepiej zajarać raz na 6 godzin niż co 19 minut? Można używać tego z różnych powodów, ale z medycznego punktu widzenia uważam, że można zmniejszyć ilość towaru który idzie w płuco pacjentów o znaczny odsetek. Mam nadzieje, że było to dla Was interesujące. Mówił doktor Allen Frankel skądśtam w Brentwood, Kalifornia."
lubię tłumaczyć za***any :joker: