• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Przedwczesnie kwitnaca easy sativa ?

Wyszukiwarka Forumowa:

DrMarihuana

Member
Buchów
0
Witam mam taki problem. Czy aby roslina nie zaczela kwitnac za wczesnie ma dopiero 1 m wysokosci i ponad 2 miesiace od nasiona. Posiadam jeszcze 2 takie rosliny rosly w tych samych warunkach jednak sa troche mniejsze i nie maja tych bialych kwiatow. Odmiana to easy sativa fem od Ganja Farmer. Czy roslinie nic nie bedzie z tego powodu? https://www.forum.haszysz.com/solar...c595f69409c&message_icon=info#cpgMessageBlock

Saico

Well-known member
Buchów
0
Zdjecie jakieś,pokaż jak to wyglada..Z czyms dla porównania :) Bedzie łatwiej.

DrMarihuana

Member
Buchów
0
https://www.forum.haszysz.com/przedwczesnie-kwitnaca-easy-sativa-t64176.html?p=835522 link jezeli w 1poscie nie ma. Mam problemy z komputerem korzystam z innego urzadzenia ;]wiec sory.

Phnom

#support
Weteran
Buchów
1,689
Odznaki
3
To roślina płci męskiej.

DrMarihuana

Member
Buchów
0
Jak to ? Przeciez to pestki feminizowane a ja liczylem.najbardziej na nia. Mam jeszcze 2 w gorszej kondycji ale bez bialych kwiatow. Bedzie to kopac podobnie do dilowego palenia ?

D

delete

Guest
Jak to ? Przeciez to pestki feminizowane a ja liczylem.najbardziej na nia. Mam jeszcze 2 w gorszej kondycji ale bez bialych kwiatow. Bedzie to kopac podobnie do dilowego palenia ?

to że jest męska oznacza że nie będzie kopać w ogóle palona ,ale możesz ją na masło przeznaczyć i poczujesz wtedy tą moc ;)

DrMarihuana

Member
Buchów
0
To chyba najgorsza klapa. Nie wiem dlaczego z nasiona femi wyrosla meska. Widocznie slabe nasiona. Jezeli zrobie z niej sadzonke to roslina powstala z niej nadal bedzie meska. Myslalem ze dobry jestem w te klocki a tu taka klapa. Czy jak zrobie teraz z tego makumbe to kopnie ? Choc maslo to tez spoko pomysl bede robic kanapki do szkoly :D Ile metrow dalej musze przesadzic zenskie aby meska nie zapylila ?

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół