• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Przelew do holandii

Wyszukiwarka Forumowa:

paprotka

Well-known member
Buchów
0
Witam, jak moge tanio, łatwo i przyjemnie wykonać przelew do Holandii? Mój bank chce 115 zł za przelew albo źle naklikałem...

Pozdrawiam

[4fun]

Well-known member
Buchów
0
Witam, jak moge tanio, łatwo i przyjemnie wykonać przelew do Holandii? Mój bank chce 115 zł za przelew albo źle naklikałem...

Pozdrawiam

jak gdzieś w okolicach Waalwijk to mogę pomóc, ale jeśli chodzi o koszty przelewów z polskiego banku do holenderskiego to nie wygląda to kolorowo, w każdym razie nie polecam wybierania opcji szybkiej czy tam ekspresowej czy jak to się tam nazywa, zwykły przelew z kosztami dzielonymi... no chyba że chcesz przelać PLN na EUR z ich przelicznikiem to w ogóle porażka :)

NoN@me

Well-known member
Buchów
0
najlepsze do przelewów miedzynarodowych jest paypal albo moneybookers pobieraja bardzo mała prowizje ale kasa jest w 5 min i do tego mozna sobie ustawiać waluty bardzo polecam tego typu przelewy korzystam z nich od bardzo dawna i jestem z nich zadowolony :D przelicznik walut jest brany z banku a nie wyssany z palca

paprotka

Well-known member
Buchów
0
ja mam konto w ipko, i troche naklikałem i wyszło że zapłacił bym 8 zł za przelew przy opcji "SHA - zleceniodawca pokrywa koszty banku zleceniodawcy, odbiorca pokrywa koszty banków trzecich".

Tylko ile gościowi odbije z tych pieniędzy których mu wyślę?
Chyba opłacalniejsze by to było :)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół