akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Przemysłówka Growlog

Wyszukiwarka Forumowa:

kojot

Well-known member
Buchów
0
Witam wszystkich zgromadzonych czy z przemyslowki beda w ogle jakies topy??

kojot

Well-known member
Buchów
0
nic w ogole nawet malutkiego topka ?:( jak to mozliwe ganja to ganja a ze ma mala ilosc thc to inna sprawa ale zenskie i tak powinny miec kwiaty ?

depres15

Well-known member
Buchów
0
Ja mialem przemysłówke kiepsko rosla ale byl srodek zimy :p to był grudzień nie mialem warónków na indoora to dla zabawy sobie posadzilem przemyslowke moja nie miala topów, ale moj kumpel ma konopke co ma chyba 3 miechy i cos jak topy cos tam wyglada postaram sie o foto to zapodam jakies sam obcenisz :salut: peace

kojot

Well-known member
Buchów
0
ok bede wdzieczny bo choduje siejke jakies 2 tyg i tak mysle czy jest w ogole sens zabawy :scratch:

depres15

Well-known member
Buchów
0
hmm moze tak zabawa jest tylko ze ja hodowalem tak na parapecie a nie pod lampami bo w boxie to nie ma sensu hodowac przemyslowki a jak chcesz jakies palenie to lepiej skorb 70 zl i kup jakies z canabis fr, z tym ze jak chcesz jakies palenie to w boxa musisz inwestowac itp troche hajsu 3eba wylozyc ale wszycho sie zwrac z nawiazka :D:Dpeace

H

haszyszekk

Guest
Oczywiście ze siejka ma topy! Topy to są kwiatostany i nie służą w naturze do upalania sie tylko do rozmnażania ;D Przemnysłówka też mósi sie jakoś rozmnarzać, nie? ;)
Czytałem że ona ma 0,3% THC... czyli praktycznie nic, ale z drugiej strony wiele ludzi pali siejke/przemysłówke i nie narzeka na braz faz ;P
depres15... co racja to rajca! nie opłaca sie robić hodowli na parapecie ;/
Małe albo żadne plony i zachodu dużo.... pzdr

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Siejka to wg mnie konopia, dziko rosnąca, o niewiadomym pochodzeniu. Co innego niż przemysłówka, lol.

kojot

Well-known member
Buchów
0
ile ona ma na tych zdjatkach ? i na parapecie ale w lato ? SLEJA to czym sie rozni przemyslowka od sieji ? na przemyslowce tez beda topy ?

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Co ci po topach, które nie mają żadnej mocy ?

kojot

Well-known member
Buchów
0
no moze i nic ... ale na poczatek to wole sie pouczyc na przemyslowce jakie beda mniej wiecej plony i czy mi wyjdzie :king: moze glupio mysle nie wiem : :sunny:

[ Dodano: 2006-03-25, 17:03 ]
Depres i trzymasz ja tylko na parapecie przez zime i tak wyglada?::>

depres15

Well-known member
Buchów
0
na każdej są topy tylko ze na przemysłowce są takie jak widac czyli lipne a siejce to niewiem :geek: ta moja przemysłowka ma jakies 2,5 miecha

kojot

Well-known member
Buchów
0
no a jak ja trzymam w boxie 50x50x90 jedna jarzeniowka 16W i dwie swietlowki po 18W to bedzie wygladac lepiej ? i jak to zrobiles ze masz dwa rozgalezienia ? Dzisiaj postaram sie wrzucic fotki moich przemyslowek i powiesz mi czy dobrze wygladaja...

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół