• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Przemysłówka Growlog

Wyszukiwarka Forumowa:

depres15

Well-known member
Buchów
0
znaczy sie tak nie mam dwoch rozgałezien tylko w doniczce sa 2 posadozne a to pierwszy najwiekszy bład i ma za mala doniczke a jesli chodzi o rozgalezienia to wystarczy że przytniesz czubek i w jego miejscu rogią sie 2 rozgałęzienia no myśle ze jak bedziesz miec oświetlenie to bedzie napewno lepiej wygladac niz moja :geek: mozesz dokupic jeszcze z jedna kompaktowke 24W i powinno starczyć na taki box na veg bo na flo to najelpiej hps tylko ze na przemyslowke to moichm zdaniem szkoda pradu lepiej skoluj sobie jakies nasiona i posadx cos porządnieszego ;). Wrzcucisz foty to zobaczymy co tam za cacko masz ;) :thumleft: peace

SND

Well-known member
Buchów
1
ch*j jest z tej samo sieji mialem tego guwna duzo topy niby sa ale maja one z 2-5cm i ogulnie to jest ch*j warte i chu*em smierdzi

depres15

Well-known member
Buchów
0
no dlatego tu koledzie nie polecam :thumleft: ale jak chce to niech ćwiczy kto mu broni ;) ja tez sie w przemyslowe najpierw bawilem :cheers: peace

P

pxr

Guest
elo! ma ktos informacje na temat przemyslowki rozdawanej na MMM'05???? Posialem, podlewalem, zebralem plon, zcurringowalem i palenie takie ze 1g/4os. Mozliwe zeby czysta przemyslowka tak kopala? Moze byla skrzyzowana z jakas odmiana?
Toudy napisal kiedys na hr:

"byla to przemyslowka dobrego pochodzenia,niezle kielkuje a czasami nawet wydaje za***iste krzaki:),ktore potrafia wprowadzic w stan majestatycznego pozytywu...
co nie zmienia faktu ,ze to jest przemyslowka"

biohack

Well-known member
Buchów
1
hmm ja polecam przemysłówke łatwiej sie hoduje chociaz nigdy niewidziałem zeby przemysłówka miała zenskie kwiaty miałem same facety i chce sobie posiac troche przemysłówki i jak bedą facety to zapyle moje ak 47 ciekawe co wyjdzie :thumleft:

kojot

Well-known member
Buchów
0
kurde niemam czym zrobic fotki :/ postaram sie jak najszybciej pozyczyc od kogos aparat :) i ocenicie moja przemyslowe :king:

[ Dodano: 2006-03-26, 21:47 ]
A wiec co sadzicie o mojej 3 tygodniowej przemyslowce :>zdjecia nie sa najwyzszej klasy bo sa robione telefonem ale prosze o rady i sugestie was zgromadzonych na forum :cheers: :king: :

P.S Ja mysle ze sa piekne :D :geek:

D

dawidb1

Guest
kojot bedziemy mieli topy ladne :flower:

[ Dodano: 2006-03-26, 22:38 ]
no ladnie wygladaja :geek: ale czy cos z tego bedzie????

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Strasznie ku**a trudno jest użyć Szukaj co ? pier***ę, to mój ostatni post na forum. Mam w dupie czytanie postów pisanych przez dzieci i kretynów, którym wszystko trzeba wyłożyć jak na tacy. Mam nadzieję, że chÓj się dowiedzą, może zrezygnują z uprawy i palenia. Nawe t trawka nie jest dla idiotów jak ten nad moim postem.

kojot

Well-known member
Buchów
0
o co ci chodzi sleja ? :scratch: powiedzialem DEPRES15 ze wstawie fotki zeby ocenil wiec wstawilem wiec czego sie bulwersujesz?

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Z czytaniem ze zrozumieniem też jest problem, ŻAŁOSNE !

kojot

Well-known member
Buchów
0
to ty zes sie cos dopie****il ze niema wyszukiwarki co ma wyszukiwarka do moich fotek ? chyba ze ci chodzi o tego davida :p ale to juz sie rodza tacy l;udzie :p :flower:

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Właśnie wszystkie takie płody przyszły tu, co jest powodem mego odejścia. Pa.

kojot

Well-known member
Buchów
0
twoja sprawa chyba nikt nie bedzie plakal :geek:

koniec tego offtopicu ocencie moja roslinke :p sleja ty tez mozesz dorzucic slowo jak chcesz:p

sleja

Well-known member
Weteran
Buchów
0
kojot napisał:
twoja sprawa chyba nikt nie bedzie plakal

Dzieciaki na pewno nie będą. Wiedza moja i każdego, kto choć trochę o uprawie wie, jest bardzo ważna, ale tutaj nie ma jak jej użyć, bo niby ku**a gdzie ? W temacie o przemysłówce, czy może 91874 topicu o lampie lub nasionach....

H

haszyszekk

Guest
Sleja zgadzam sie z tobą! Ale mósisz zrozumiec ze nie każdy kto pali jest już na to gotowy, więc sie nie obrażaj i nie denerwuj... Jakbyś odszedł to ten komu zalezy na dobrych informacjach i poradach lezke by uronił, ale nie lepiej będzie zostać i pomóc niektórym dojrzeć? ;P Jak chcesz być doceniany to pisz na growlogu, gdzie już nie ma tego co tu... pzdr

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół