• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Przemysłówka Growlog

Wyszukiwarka Forumowa:

depres15

Well-known member
Buchów
0
no no kojot musze ci powiedziec że w porownaniu do mojej przemyslowy to jestes moim bogiem :rendeer: oby tak dalej i bedzie git :)peace :thumleft:

freeman

Well-known member
Buchów
0
uprawa przemyslowek :scratch: :scratch:
gratuluje /ironia/

Slleja wyluzuj man i zostan. Peace

kojot

Well-known member
Buchów
0
Pachniala wam kiedys przemyslowka ? bo ja dzisiaj zauwazylem ze ladnie napierd.... zapachem :king: :scratch: ???

depres15

Well-known member
Buchów
0
hmm moja miala raczej smród smierdziała jak meski pot :p tak sobie to skojarzylem :D ale to dobrze ze pachnie :tongue:

Shadow

Well-known member
Weteran
Buchów
15
kojot nie rozumiem po co wyrzucasz pieniadze za prad w bloto uprawiajac rosline ktora bedziesz sobie mogl co najwyzej w tylek wsadzic... sam napisales ze nia stac Cie na nasiona za 90 zl, a beznadziejnie co miesiac rozpie****asz po 30 zl za prad... :pl:

depres15

Well-known member
Buchów
0
on sie uczy dopiero Shadow, najwidoczniej mieszka z rodzicami i oni placa za prąd :jocolor: po co ma od razu brac sie za prawdziwe nasiona i moze cos spiepszy :cat: a tak bedzie looz moze go kreci przemysłówa :geek:

kojot

Well-known member
Buchów
0
jakbym ja mial placic to napewno bym nie uprawial przemyslowki :p, ale ganja zapie****a skunem niemilosiernie :queen:

depres15

Well-known member
Buchów
0
XnX, jak bys moja powachal tobys spierd* z pokoju :geek: tak ***ała, sam bylem zdźwiniony, teraz mam normalna i fajnie pachnie nie to co tamto a jest 4 razy wieksza :scratch: peace

biohack

Well-known member
Buchów
1
ja tez mam siejki na balkonie i jest git:) niewiem co macie do nich to tez normalne roslinki jak kazda inna :pr: :king:

kojot

Well-known member
Buchów
0
ja juz tez mam na balkonie :p tylko tamto co ma 1,5 tyg siedzi w boxie ale to nieprzemyslowka :queen:

kojot

Well-known member
Buchów
0
przemyslowka zostala scieta :p mam juz ladna dunska roslinke i jej sie bede trzymal :p pozdro

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół