• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

przemyslowka

Wyszukiwarka Forumowa:

lisciu

Well-known member
Buchów
3
Miejscowa dobra:joker: tylko ze przemysl rosnie :lol3: jest tego z 5 hektarow :harvest::harvest::harvest: ladnie pachnie:pr: hahaha
a tu foty z tej miejscowki:

i co o tym miejscu myslicie???

Jalapeno

Well-known member
Buchów
0
A co mamy myśleć o pie****nym polu przemysłówki ?? Chyba nie chcesz tam siać, bo ci zapyli.

mejdża420

Well-known member
Buchów
1
czlowieku piekne widoki :D za***iste miejsce moim zdaniem :) pozdro i z fartem!

Phnom

#support
Weteran
Buchów
1,689
Odznaki
3
Podlej je biohumusem, bo mało azotu mają ;)

lisciu

Well-known member
Buchów
3
A co mamy myśleć o pie****nym polu przemysłówki ?? Chyba nie chcesz tam siać, bo ci zapyli.

chodzi mi o to czy w przecizgu 15 kilometrow jak posadze MJ czy mi nie zapyli?bo miejscowe mam gdzie indziej wysoko w gore:jaraczz:

---------- Aktualizacja posta 12:29 ---------- Czas poprzedniego posta 12:28 ----------

Podlej je biohumusem, bo mało azotu mają ;)

hahahaha<lol2><rotfl>

D

delete

Guest
na 15 km pyłek nie pofrunie moim zdaniem więc możesz w taki odstępie siać. najlepiej jak by to jakiś las oddzielał jeszcze.

Farmerek

Well-known member
Buchów
0
TNIJ Z POLA PRZEMYSŁÓWKE I Z 1 KRZAKA ROB około 70g masła konopnego, a z tego ciacha, kopią zadziwiająco mocno....
Masz farta że znalazłeś takie pole. W next sezonie ,jak zaczną małe przemysłówki kiełkować to zasadż automaty, 0 przypału a nie zdążą sie zapylić bo sieja rośnie znacznie dłużej...

ramber

Well-known member
Buchów
0
Stary ale ty masz farta. Człowieku jak ja bym ta miał to makumba codziennie a masła bym w zamrażarce miał tyle że bym chyba piekarzem został... !!!
hehe :jaraczz:

waldek123

Well-known member
Buchów
0
Gdybym mógł to dałbym CI bucha, za***iste widokii masz :D

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół