akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

przepalenia na roślince, zdjęcie, jak pomoc

Wyszukiwarka Forumowa:

czmiel

Member
Buchów
0
Witam to moj 18 dzien hodowli, dzisiaj rano zauwazylem przepalenie na roślince. Dodam ze obok stoi druga i nic podobnego nie zauwazylem. Rosliny stoja pod lampa 2500lx, temperatura nie przekracza 30 stopni, od swiatła ma jakies 10 cm. Jaka jest przyczyna tych wypaleń, i jak jej moge pomoc. pozdrawiam.
P.S.
Dzieki serdeczne za pomoc.

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
a czy przypadkiem jak podlewałeś mj, to nie zostały krople wody na liściach?

czmiel

Member
Buchów
0
a czy przypadkiem jak podlewałeś mj, to nie zostały krople wody na liściach?

W czoraj przed tym jak robilem im ciemnie z rosilem delikatnie liscie, lampe wlaczylem po 6 godzianch. Wyglada to wlasnie jak efekt lupy, ale po 6 godzinach by cos zostalo ?

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
W czoraj przed tym jak robilem im ciemnie z rosilem delikatnie liscie, lampe wlaczylem po 6 godzianch.

ale zrosiłeś i od razu wyłączyłeś lampe czy zrosiłeś i jeszcze troche sie paliła.?
jak dla mnie to popalenie mechaniczne, czyli przez wodę i lampę, ale przyjrzyj się tez uważnie czy nie masz tam jakiegoś robakawpie****aka choć wydaje mi się to mało prawdopodobne

czmiel

Member
Buchów
0
ale zrosiłeś i od razu wyłączyłeś lampe czy zrosiłeś i jeszcze troche sie paliła.?
jak dla mnie to popalenie mechaniczne, czyli przez wodę i lampę, ale przyjrzyj się tez uważnie czy nie masz tam jakiegoś robakawpie****aka choć wydaje mi się to mało prawdopodobne

Zrosilem i 6 godzin rosliny mialy zupelna ciemnie. Jest tam troche robactwa, ale wydaje mi sie ze to robaki z tych zaprzyjaznionych i takiego swinstwa by mi nie zrobily

WesolyWiesiek

Well-known member
Buchów
0
Skoro nie masz robakow to pewnie od wody sie popalily.Nie zraszaj przez jakis czas i kookaj czy robia sie dalej jak nie to masz przyczyne ;p

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
Zrosilem i 6 godzin rosliny mialy zupelna ciemnie. Jest tam troche robactwa, ale wydaje mi sie ze to robaki z tych zaprzyjaznionych i takiego swinstwa by mi nie zrobily

Jeżeli zrosiłeś i w tym samym momencie wyłączyłeś światło to nie powinny się popalić. Chyba że zrosiłeś, coś tam jeszcze dłubałeś i dopiero po paru minutach wyłączyłeś światło to wtedy tak.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół