Przepraszam za zły dział, ale to bardzo ważne.

Wyszukiwarka Forumowa:

ZjaranyKameleon

New member
Buchów
0
Siemka,

z góry przepraszam za zły dział, ale założyłem konto dopiero wczoraj, mimo, że forum śledzę od kilku miesięcy i nie mogę stworzyć wątku w właściwym dziale.

Zacznijmy od tego, że zioło palę od kilku miesięcy - góra pół roku, zazwyczaj co weekend (ostatnio dużo częściej).
Na początku było super, wiecie jak to jest ... niczym się nie przejmujecie, jest haj i wgl. ale ostatnio po ziółku czuję się fatalnie - tzn. pierwsze 15 min jest super, ale potem zaczynam wmawiać sobie, że np. (wiem, że to głupio brzmi) rodzice mnie nie kochają, nie mam przyjaciół (mimo, że zawsze jaram z nimi, nigdy sam) że jestem ch***wy, itd.
Dodam, że nie mam żadnych problemów w szkole, bo uczę się dobrze, i mam raczej poukładane życie...
Ogólnie najgorsze jest to, że po jaraniu te złe myśli nie przechodzą i cały czas o tym myślę, i czuję się mega źle... Takie złe fazy mam od 4 ostatnich jarań :/ ...
Po tygodniowej przerwie, wszystko było spoko ale jak zajarałem następnego dnia to masakra :/
ch***wo się czuję, i nw co z tym robić ...
Jakieś porady?

Jeszcze raz przepraszam za zły dział :/

Vendetta

Only #
Weteran
Buchów
2,784
Odznaki
4
hehehe kolego po zjaraniu sie wpie****asz sobie w czajnik hujowe banie::) zrob sobie przerwe dluzsza... potem zapal i nie ryj sobie beret pie****ami! jak nie przejdzie to nie pal wcale!!!

kamilthc

Well-known member
Weteran
Buchów
2
miałem coś podobnego podczas stanów depresyjnych. Jak zajarałem to miałem milion myśli i wszystkie głównie że jestem ch***wy, nic nie potrafię zrobić itd. Przestałem palić, ogarnąłem beret i teraz bania jest przyjemna. Wszystko rodzi się w twojej głowie. Weź parę głębokich wdechów i zacznij myśleć że sobie to wszystko wkręcasz a tak naprawdę wszystko jest ok (wiem że nie jest to takie łatwe jak się wydaje)

_LALUŚ_

NIE LICZ NA FARTA ^^ Rekord 1,55G/W
Weteran
Buchów
4,511
Odznaki
8
Według mnie chłopak pali w chujowym towarzystwie. Gdzie nie ma śmiechu rozmów ani nic podobnego tylko jakieś problematyczne tematy jaranko jest po to by się odstresować i poczuć luzik.
Zacytuje "Ciężkie ciało lekka glowa" .

lenos

Banned
Buchów
0
widać że ci odpie****a. jest na to tylko jedna rada- Pal jak najwięcej!

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Aaa ja jesem zdania że zielsko nie jest dla wszystkich ;)

Spotkałem wielu ludzi którzy mieli dziwne akcje w głowie po jarańsku, i to jest fakt i to jest prawda.
Nie żadko byli to ludzie którzy palili kilka lat, i nagle jointy im zaczęły zwyczajnie ryć beret ;]
Są dwa sposoby, albo robisz sobie przerwe przez kilka miesięcy, albo nie palisz w ogóle,(jak to nie daje efektu to nie palisz w ogóle) jęśli nie chcesz się meczyć.
W grę wchodzą różne rzeczy, traumatyczne przeżycia z przeszłości mają duży na to wpływ, są ludzie u których marihuana powoduje niepokój,zdenerwowanie, właśnie ze względu na traume jakiej kiedyś doświadczyli. Na niektórych zielone działa w sposób negatywny i dobra faza przekształca się w mini bad tripy.

Powodzonka ;)

I pamiętaj jarać można do woli i w dużych ilościach, jeśi tylko nie powoduje to jakiegoś rodzaju stresu u Ciebie, i odbierasz to pozytywnie.

Nie pal... po prostu. Nie każdemu to służy. Marihuana to jednak psychodelik i nie każda głowa dobrze na to reaguje.

A MÓWIO ŻE TO LEKARSTWO, NI MA SKUTKOW UBOCZNYCH, I JEST DOBREM W KAŻDY POSTACI, HUEHUEHUE

Izak

Beta
Weteran
Buchów
3,380
Odznaki
1
oczywista sprawa że to lekarstwo… tyle że z dobrodziejstw konopi można czerpać mnóstwo korzyści, nie będąc odurzonym w żaden sposób i w żadnym momencie terapii… tyle że to gadka na inny temat

420000000

Well-known member
Weteran
Buchów
2
Ja nie twierdze że to jest bajka, że to nie jest lekarstwem w niektórych przypadkach.
Ja twierdzę że potrafi też solidnie i konkretnie w głowie namieszać.
Okręślę to w ten sposób:Może wyleczyć, Może zniszczyć. Nie jest dla wszystkich, jak się głosi i rozpowrzechnia ;]

RedLion49

Well-known member
Buchów
0
widać że ci odpie****a. jest na to tylko jedna rada- Pal jak najwięcej!

Ty pal jak najwięcej, bo widać że i tak już nie masz szarych komórek.

Do autora tematu.
Palenie niektórym szkodzi, ludzie trafiają do psychiatryków. Jeśli po przerwie nadal będziesz miał takie myśli to przestań palić. Sprubuj za rok dwa.

Pepers

New member
Buchów
0
Jak dla mnie najważniejsze jest proste pytanie, które każdy z nas powinien sobie zadać: Po co ja pale ?
Może po to aby, pośmiać się z przyjaciółmi, lub aby obejrzeć film i wciągnąć się w niego na 10001% , może po to bo coś mnie boli i chciałbym złagodzić ten ból jednocześnie posiedzieć przy csie lub innej grze w którą również bardzo dobrze się wkręcasz.
Jeżeli palisz po to aby być na haju to jesteś cpunem który w przyszłości sięgnie po coś twardego.
Radzę zapalić i nie siedzieć na dupie tylko się czymś zająć, nawet robieniem na drutach ? Spróbuj też zapalić inaczej niż zwykle, jeżeli palisz z rurki to spróbuj skręcić bata.
Po co ja pale ? Dla Muzyki ?

Lukiii

Active member
Buchów
0
Ziomek mam to samo. Pierwsze razy luzna guma a teraz zalezy od sytuacji. Może nie mam stanu depresyjnego ale mam w piz*u zmartwień po jaraniu (ostatnio ogólnie mam troche zmartwień i problemów). Dam ci rade, pal raczej malo i na przykład tylko wtedy kiedy wiesz ze możesz se wrócić na chatę na luzie żeby się nie martwic ze rodzice cie zobaczą jak bedziesz najarany. Z drugiej strony to jest tez dobre w jakims stopniu. Dalo mi to dużo do myślenia jezeli chodzi o rodzine. Ja nie mam wy***ane na życie i na rodzine jak niektórzy tylko czasami chcem se zajarać bo jak wiadomo wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem.

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

Góra Dół