• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

Przerwanie LST

Wyszukiwarka Forumowa:

Blizna

Well-known member
Buchów
0
Siema. Mam takie pytanie bo wciąż mnie to nurtuje. Otóż z ziomkiem na naszych roślinach zrobiliśmy takie lst, że nagieliśmy główną łodygę, ale oprócz tego za każdym razem jak jesteśmy na spocie naginamy każdy większy odrost lub liść żeby odsłonić co ważne. I teraz to pytanie. Jakie są pozytywne lub negatywne skutki przerwania lst? Chodzi o przypadek gdybyśmy nagle odwiązali od wszystkiego taką roślinę. Naczytałem się, że lst nie można przerywać, ale nie bardzo znalazłem wytłumaczenia dlaczego. Z góry dzięki. Pozdrówka.

Green Dragon

Wałkarz
Buchów
18
jak nie mozna jak mozna...
naginasz jak Ci odpowiada..
jak ja puscisz z linek,drucikow czy co tam stosujesz to odrosty poprostu pojda w gore :) nic zlego sie nie stanie..
sam czesto naginam,puszczam i znowu naginam rosliny,zalezy jak ida odrosty,trzeba robic tak zeby dostalo sie do nich jak najwiecej swiatla a liscie ktore zaslaniaja mozna wyrywac jesli krzaki sa dosc duze... taki stress to nie stres...

Blizna

Well-known member
Buchów
0
Hmm. No dobra. A jak to wpływa na plony? Jeśli będziemy tak naginać aż do zbiorów to lepiej czy gorzej dla interesu? Podejrzewam, że stale naginana da więcej topów ale za to mniejszych. Dobrze myślę?

Blizna

Well-known member
Buchów
0
Ok dzięki wielkie. Takich konkretów szukałem <lol>:harvest:

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół