• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

przesadzać czy olac juz to.. ??

Wyszukiwarka Forumowa:

Beginers

Well-known member
Buchów
0
Mam 7 plantów w 6l donicach maja po 70-90cm w 3 tyg od przestawienia światła i zrobiło mi sie miejsce w boxie wiec mogłbym je przesadzic do 11l donic tylko czy to ma sens teraz... i jak bardzo odbije mi sie to na plonach w tych 6l doniach i czy jak teraz przesade bedzie to mialo jakis wplyw na ilosc plonów koncowych???

KaZaM1

Member
Buchów
0
Jeżeli dobrze przesadzisz to nic się nie stanie z plonem końcowym:harvest: jeżeli uszkodzisz korzenie to uschnie :freak::sunny::zombi::freak2: ;( z Fartem:spalony::bongo4:<wodna><shiza>:jocolor::smokee:

Papasmerf

Well-known member
Buchów
4
Z tego co czytałem w tej fazie nie masz już co przesadzać, korzenie podobno rosną do 2 tygodnia flo, chyba że chcesz ze by miały trochę luźniej, ale wiele plonu to chyba już nie zmieni... . na 100% nie wiem:)

Beginers

Well-known member
Buchów
0
no wlasnie tez tak czytałem ze korzenie rozwijaja sie do drugiego tygodnia floo wiec umnie to juz chyba za pozno na to.. ( ale odziwo w tak malych doniach wyrosły mi wieksze niz wczesniej w 11l.)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół