• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Przesadzanie 2 metrowego krzaka!! POMOCY!!

Wyszukiwarka Forumowa:

walenrod

Member
Buchów
0
Witam!
Mam problem poniewa moja miejscowka zostala przyczajona i skradziono 2 automaty. Na miescowce zostal 1 Purple Maroc ktory ma 2 metry wysokosci. Moja pytanie brzmi: Jak go przesadzic? Czy wogole warto? czy sie przyjmnie i nie bedzie mial problemow z dojsciem?? Prosze o szybka odpowiedz gdyz zalezy mi na czasie. Z gory dziekuje~!<peace>

Costa

Banned
Buchów
1
Wg mnie nie warto, bo za dużo możesz stracić, licz po prostu że zetniesz szybciej, a masz tam jakieś rośliny jeszcze?

Zielarz2

Well-known member
Buchów
0
mi tez ktos za***al miecha temu 2 auto 1 sciol 2 zabral z doniczka a 3 inne zostawil a na 2 spocie 4 obok siebie 1 mi ktos wyrwal(pewnie nie wiedzial co to) ale w dupie mam nie przesadzam teraz 1 auto wykopalem z ziemi do wiadra 25l i zaluje w ch*j po 3 dniach musialem go dac pod kose niedojzalego bo zgnil takze ryzyk fizyk tak i tak masz tyle samo % :p

pozdro

oleander

Well-known member
Buchów
0
Ryzyko pourywania korzeni spore ale mozna sprobowac przesadzic. Wez spore wiadro wykop szpadlem z jak najwieksza bryla ziemi nie obtrzepuj dawaj na nowego spota zrob oprysk z asahi i powinna dac rade zalezy ile u***alo sie korzeni . Skoro scieli ci automaty ktore doszly to sa kumaci w temacie i beda czekac az ten krzak dojdzie mozesz zaryzykowac i sciac troche przed terminem aby wyprzedzic zlodziei . Ja bym probowal przesadzic sam zadecydujesz co zrobisz. Pozdro

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
a według mnie warto - skoro już wyczaili ci miejscówkę i ukradli 2 rośliny to pewnie tylko kwestia dnia albo dwóch i Purple`a też ci zawiną.
ja osobiście zaryzykował bym i przesadził bym go, starając się zrobić to najlepiej jak się da, tak żeby zdążył się jeszcze za to odwdzięczyć plonem, niż siedzieć i myśleć kiedy sk***ysyny zwiną mi ostatnia roślinę
Jeżeli weźmiesz jeszcze dwóch kolegów, powinieneś poradzić sobie z przesadzeniem, bo samemu to będzie mega trudno
z fartem <coolpalacz>

Demented.

Well-known member
Buchów
0
warto czy nie warto ja bym nie zostawiał go jakimś ku**om, bierz łopate i duży worek, i jakiś środek transportu, wykop jak najwięcej żeby były jak najmniejsze straty w korzeniach, na pewno nie zostawiaj go bo wy***ia go w połowie kwitnienia, ahh jak bym złapał takich ludzi bym był w 7 niebie <lol>:bounce:

swiety666

Well-known member
Weteran
Buchów
0
Taaaa.. A jak wy sobie kur... wyobrażacie transpory 2 metrowego krzaka :sunny:???!!:pl:! bo chyba nie posadzisz go 30 m dalej ... Jakoś sobie nie moge tego wyobrazić .
Pozdro

Fidel Gastro

Stary wyjadacz cukierasków...
Weteran
Buchów
4
Taa i wez koniecznie kolegow jak ktos madry napisal...

wilczyduch

Well-known member
Buchów
0
Taa i wez koniecznie kolegow jak ktos madry napisal...
mądry czy nie mądry, ale jezeli masz zaufanych kumpli, to zdecydowanie pomogą targać dwu metrowe drzewo...THC widzisz - ja mam kumpli za których daje sobie głowę obciąć, więc stąd ta porada, ale zakładam, że ty nikomu nie ufasz dlatego tak sceptycznie podszedłeś do mojej propozycji

ale oczywiście post nie jest po to żeby rozważać kto jakich ma kumpli, a walenrod jakoś temat sobie ogarnie sam albo z kumplami

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół