• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

przesadzanie podczas kwitnienia- wykryłem złodzieja..

Wyszukiwarka Forumowa:

Boehmeius

Member
Buchów
0
Witam, moje 2 panienki kwitną od 3 tygodni. Niestety jakiś debil je znalazł i uciął sobie już z 4gałązki(nie wiedzieć czemu nie obie). I chciałem je wykopać z ziemi i przenieść w inne miejsce.:zjarany:
Czy to jest realne?

Muminhm

Member
Buchów
0
jak nie uszkodzisz korzeni to tak.I od razu jak przesadzisz i przez pierwsze dni roślina będzie lekko klapnięta to nie pisz na forum bo to normalne po przesadzeniu:)

high head

Well-known member
Buchów
0
Na flo się nie pryska asahi bo roślina może się shermić

Echo vol.2

Well-known member
Buchów
0
Z tym hermieniem to taki mit którego nikt nie sprawdził . Mimo wszystko na flo odstawiłem asahi dla pewności ;p

1percenthc

Well-known member
Buchów
5
Dlatego ja na outcie mimo wszystko hoduje w doniczkach ;D

CO do przesadzania - Możliwe. Ale rób to bardzo ostrożnie. Bardzo łatwo uszkodzić korzenie.

<peace>

Boehmeius

Member
Buchów
0
Czy sarny obrywają gałązki w całości? Czy jest możliwe żeby ona zjadła 1gałązke a po 3 dniach przyszła po kolejne 3? Żadnych śladów nie zauważyłem..

Turbogulgulator

Well-known member
Buchów
0
Nie,sarny tak napewno nie robia,gdyby to byla sarna to ewidentnie opie****ia by Twojego krzaczka albo nie obgryzalaby przy samej lodydze.Jakis zlodziej tak jak piszesz.W sumie dobrze,ze 4 galezie a nie cale drzewa,mimo wszystko bym przesadzal,chyba,ze masz wielkie krzaki to ciezko bedzie.Ja swoich nie dalbym rady przeniesc :) za duze urosly

S

sru

Guest
coś małego ci opie****a planty - nieraz zniknie pare bocznych odrostów czy liści jakby ktoś tam wpadł to byś zobaczył czyste łodygi pewnie

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół