Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam mam do was pytanie i oczekuje jak najszybszej odpowiedzi , czyli zobaczyłem kogos na spotach i chce przesadzic krzaczki a juz są w fazie kwitnienia jak byście proponowali to zrobic są to automaty.
ja zrobił bym to tak:
Najpierw przygotował bym na nowym spocie dołki - przekopać je przesypać dolomitem spody pod planty. Później obkopał rosnące krzaki jak najszerzej i jak najgłębiej przewalił bym takiego krzaka z całą tą zolą na jakąś grubą folie i obwiązał całość solidnie przy łodydze żeby ziemia sie nie rozlazła. Potem przeniósł bym go i wrzucił do przygotowanego uprzednio dołu, przelał wodą z dolomitem znowu. Jakiś oprysk asahi żeby zminimalizować stres. Pozdrawiam i farta z przeprowadzką życze.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasowywać treści do Twoich potrzeb, a także pozostać zalogowanym, jeśli się zarejestrujesz.
Kontynuując przeglądanie z tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.