• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach
akcesoria do uprawy roślin
nasiona marihuany

przesadzanie

Wyszukiwarka Forumowa:

krasnobrodyakacz

Well-known member
Buchów
0
Witam mam do was pytanie i oczekuje jak najszybszej odpowiedzi , czyli zobaczyłem kogos na spotach i chce przesadzic krzaczki a juz są w fazie kwitnienia jak byście proponowali to zrobic są to automaty.

younggrow

Member
Buchów
0
Wykop delikatnie tak by nie uszkodzić korzeni.Trochę sie zestresują przeprowadzką,ale mus to mus

D

delete

Guest
ja zrobił bym to tak:
Najpierw przygotował bym na nowym spocie dołki - przekopać je przesypać dolomitem spody pod planty. Później obkopał rosnące krzaki jak najszerzej i jak najgłębiej przewalił bym takiego krzaka z całą tą zolą na jakąś grubą folie i obwiązał całość solidnie przy łodydze żeby ziemia sie nie rozlazła. Potem przeniósł bym go i wrzucił do przygotowanego uprzednio dołu, przelał wodą z dolomitem znowu. Jakiś oprysk asahi żeby zminimalizować stres. Pozdrawiam i farta z przeprowadzką życze.:salut:

D

delete

Guest
Automaty nie są duże, zastosowałbym wiadra po kleju / farbie. Zostawiłbym już w tych pojemnikach do ścinki.
powodzenia kolego

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sprawdzonym sklepie Growbox.pl na wszystko! akcesoria do uprawy roślin

Sklep z nasionami marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Sklep z growkitami grzybów Z kodem HASZYSZ dostajesz 10% zniżki

Góra Dół