• Chcesz pomóc w rozwijaniu forum i naszej pasji? Zamieść link do Forum.Haszysz.com na swojej stronie, blogu, powiadom znajomych na forach lub w komentarzach

nasiona marihuany

Przesadzanie..

Wyszukiwarka Forumowa:

banner_hulk

Well-known member
Buchów
18
witam mam wiekszy problem.. czy jak mam 2 roslinki w ziemi na spocie jedna juz kwitnie okolo miesiac/poltora a druga dopiero 2 tygodnie, czy moge je wykopac i przeniesc w inne miejsce? bo ktos znalazl mojego spota i raczej wieksze ryzyko jest je zostawic niz przesadzic.. tylko teraz pytanie czy system korzeniowy tych roslinek nie jest zbyt duzy by je przesadzic? bo boje sie ze jak wykopie przypuscmy okrag 15 cm od lodygi na okolo i wsadze do duzej donicy to czy nie poprzycinam zbyt duzej ilosci korzeni i czy nie uschnie..? Zdjecia roslinek w fotorelacji (Najnowsze zdjecia na samym koncu! nie sugerujcie sie pierwszymi zdjeciami) pozdrawiam!

https://www.forum.haszysz.com/outdoor-4xak47-pierwszy-outdoor-t63495.html?t=63495

E

Eszterebeszte

Guest
Na upartego wykopiesz ale możesz uszkodzić korzenie i wiadomo najedzą się stresu, ale skoro musisz ratować to nie masz innego wyjścia;s

Aniaskarbek

Active member
Buchów
0
sproboj przesadzic, najlepiej jak bedzie ciemno zeby najadły sie mniej stresu. Jak sie nie myle są jakies nawozy które odbudowują uszkodzone korzenie , bys musiał poszukac w google ;)

Z kodem HASZYSZ dostajesz 20% zniżki w sklepie Growbox.pl na wszystko!

nasiona marihuany

Polecana klinika konopna GreenDoctor.pl

Polecany sklep z growkitami grzybów

Góra Dół